Etusivu » Lapin Tulostieto Oy:n liiketoiminta siirtyi Talenomille

Lapin Tulostieto Oy:n liiketoiminta siirtyi Talenomille

Logo.jpg

Lapin Tulostieto Oy:n liiketoiminta siirtyi Talenomille

| Source:

Talenom Oyj

Talenom Oyj

Helsinki, FINLAND

Finnish
English

Talenom Oyj, Lehdistötiedote 3.6.2021 kello 12.00

Lapin Tulostieto Oy:n liiketoiminta siirtyi Talenomille

Talenom Oyj on 1.6.2021 ostanut Lapin Tulostieto Oy:n tilitoimistoliiketoiminnan Torniossa, Ylitorniossa ja Kolarissa.

Ostetun liiketoiminnan Talenomille siirtyvä liikevaihto on noin 0,5 miljoonaa euroa. Liiketoimintakaupalla ei ole lyhyellä aikavälillä merkittävää vaikutusta Talenomin taloudelliseen asemaan tai tulevaisuuden näkymiin. Yhtiön henkilöstö jatkaa kaupan jälkeen Talenomin palveluksessa.

”Lapin Tulostieto Oy:n liiketoiminnan oston myötä voimme yhä paremmin tarjota paikallista tilitoimistopalvelua Länsi-Lapin alueella. Vaikka nykyaikaiset taloushallinnon ratkaisut mahdollistavat palvelun tarjoamisen paikasta riippumatta, moni asiakas arvostaa silti mahdollisuutta poiketa tilitoimistossa omalla paikkakunnalla. Toivotan Lapin Tulostieto Oy:n asiakkaat ja henkilökunnan lämpimästi tervetulleiksi Talenomille”, sanoo Talenomin toimitusjohtaja Otto-Pekka Huhtala.

”Tilitoimistoura alkaa omalta osaltani olla pian takanapäin, ja halusin löytää asiakkailleni ja henkilökunnalleni turvallisen uuden kodin. Talenom on luotettava toimija, joka pystyy tarjoamaan kaiken kokoisille asiakkaille edistykselliset tilitoimistoratkaisut ja työntekijöille hyvät tulevaisuuden näkymät. Nyt voin luottavaisin mielin siirtyä uuteen elämänvaiheeseen”, kertoo Lapin Tulostieto Oy:n yrittäjä Eija Pasula, joka jatkaa Talenomin palveluksessa siirtymäkauden ajan.

TALENOM OYJ

Lisätietoja:
Otto-Pekka Huhtala
toimitusjohtaja, Talenom Oyj
040 703 8554
otto-pekka.huhtala@talenom.fi

Talenom on vuonna 1972 perustettu ketterä ja edistyksellinen tilitoimisto. Liiketoiminta-ajatuksemme on yrittäjien arjen helpottaminen markkinoiden helppokäyttöisimmillä sähköisillä työkaluilla sekä pitkälle automatisoiduilla palveluilla. Kattavien tilitoimistopalvelujen lisäksi tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa monipuolisilla asiantuntijapalveluilla sekä rahoitus- ja pankkipalveluilla. Visionamme on tarjota ylivoimaiset tilitoimisto- ja pankkipalvelut pk-yrityksille.

Talenomin kasvuhistoria on ollut vahva – liikevaihdon keskimääräinen vuosikasvu oli noin 15,5 % vuosina 2005–2020. Talenomin palveluksessa oli vuoden 2020 lopussa 912 työntekijää Suomessa ja Ruotsissa yhteensä 47 toimipisteessä. Talenomin osake on listattu Helsingin pörssin päälistalla.

JAKELU:

Keskeiset tiedotusvälineet
www.talenom.fi

Alkuperäinen artikkeli