Etusivu » Admicom Oyj: Admicom Oyj:n toimitusjohtaja vaihtuu, väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi talousjohtaja Petri Aho

Admicom Oyj: Admicom Oyj:n toimitusjohtaja vaihtuu, väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi talousjohtaja Petri Aho

Admicom Oyj: Admicom Oyj:n toimitusjohtaja vaihtuu, väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi talousjohtaja Petri Aho

| Source:

Admicom Oyj

Admicom Oyj

Jyväskylä, FINLAND

Admicom Oyj:n toimitusjohtaja vaihtuu, väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi talousjohtaja Petri Aho

ADMICOM OYJ SISÄPIIRITIETO 7.6.2021 klo 9:49

Admicom tiedotti 7.1.2021 käynnistäneensä uuden toimitusjohtaja haun Antti Sepän jättäytyessä pois yhtiöstä vuoden 2021 loppuun mennessä. Muutoksella haettiin hallittua siirtymää uuteen organisaatiomalliin ja strategiakauteen. Admicom Oyj:n hallitus on vapauttanut Antti Sepän toimitusjohtajan tehtävistä 4.6.2021.

Admicom Oyj:n nykyinen talousjohtaja Petri Aho tulee 4.6.2021 alkaen väliaikaisesti hoitamaan Yhtiön toimitusjohtajan tehtävää, talousjohtajan tehtäviensä lisäksi. Hallitus tekee uuden toimitusjohtajan valinnan vuoden 2021 aikana.

Hallituksen puheenjohtaja Timo Häll: "Kiitän yhtiön hallituksen puolesta Anttia hänen panoksestaan, aktiivisesta ja ahkerasta työotteestaan ja sekä positiivisuudestaan viime päiviin asti Admicomin liiketoiminnan kasvattamisessa. Antin aloittaessa yhtiössä oli noin 30 henkilöä ja nyt meitä on noin 180. Antti on johtanut yhtiötä kasvuun ja on onnistunut antamaan osaltaan tärkeän panoksensa kasvun vaatimiin haasteisiin. Kasvun myötä Admicom on siirtynyt uuteen vaiheeseen, jonka yhteydessä hallitus ja Antti ovat yhdessä todenneet, että on aika toimitusjohtajan vaihdolle. Antin kanssa on ollut mahtavaa työskennellä, toivotamme Antille kaikkea hyvää tulevaan".

Admicom Oyj

HALLITUS

Lisätietoja antavat:

Timo Häll
Hallituksen puheenjohtaja
timo.hall@admicom.fi

Petri Aho
Talousjohtaja
petri.aho@admicom.fi
+358 50 340 2986

Hyväksytty neuvonantaja:

Oaklins Merasco Oy
puhelin: 09-6129 670
Admicom Oyj Admicom on vuonna 2004 perustettu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden järjestelmäkehityksen edelläkävijä ja kokonaisvaltainen ohjelmisto- ja tilitoimistokumppani. Yhtiön pilvipalveluna toimiva SaaS-pohjainen Adminet-toiminnanohjausjärjestelmä auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä parantamaan kilpailukykyään automatisoimalla työmaan ja toimiston rutiineja saumattomasti kirjanpitoon asti.

Tytäryhtiömme Tocoman Oy:n kehittämillä kustannuslaskennan ja tuotannonhallinnan ohjelmistoilla on rakennusalalla pitkä historia ja vankka markkina-asema. Yhdistämällä Tocomanin tuotevahvuuksia Adminetin vahvuuksiin, syntyy rakennusalalle kirkkaasti kokonaisvaltaisin pilvipalvelu.

Yhtiöllä on noin 180 työntekijää Jyväskylässä, Vantaalla, Tampereella, Oulussa ja Helsingissä sijaitsevissa toimipisteissään. Lisätietoa: www.admicom.fi

Admicomin tiedotteet ja tulosraportit: https://www.admicom.fi/sijoittajille/tiedotteet-ja-julkaisut/
JAKELU
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet

Alkuperäinen artikkeli