Etusivu » Admicom Oyj: Admicom ottaa käyttöön henkilöstörahastopohjaisen palkkiojärjestelmän

Admicom Oyj: Admicom ottaa käyttöön henkilöstörahastopohjaisen palkkiojärjestelmän

Admicom Oyj: Admicom ottaa käyttöön henkilöstörahastopohjaisen palkkiojärjestelmän

| Source:

Admicom Oyj

Admicom Oyj

Jyväskylä, FINLAND

Admicom Oyj: Admicom ottaa käyttöön henkilöstörahastopohjaisen palkkiojärjestelmän

ADMICOM OYJ SISÄPIIRITIETO 4.6.2021

Admicom Oyj:n hallitus on päättänyt mahdollistaa koko konsernin henkilöstön kattavan henkilöstörahastopohjaisen palkkiojärjestelmän käyttöönoton. Järjestelmän tarkoituksena on tukea yrittäjämäistä kulttuuria, henkilöstön omistajuutta sekä yhtiön strategisia tavoitteita ja kilpailukykyä.

Vuosittain sovittavien henkilö-, liiketoiminta- ja yhtiökohtaisten tavoitetasojen saavuttamisen jälkeen henkilöstöllä on palkkiorahastoon liittyen oikeus palkkioon, josta vähintään 50 % ohjataan henkilöstörahastoon.

Varojen sijoittamista ja niiden nostamista säätelee henkilöstörahastoja koskeva lainsäädäntö. Järjestelmä on osa Admicomin palkitsemisjärjestelmän uudistusta. Henkilöstörahasto sijoittaa merkittävän osan (arviolta noin 70 %) kertyvistä palkkioista Admicom Oyj:n osakkeeseen sääntöjensä ja lainsäädännön puitteissa.

Järjestelmä suunnitellaan otettavan käyttöön vuoden 2021 toisella vuosipuoliskolla. Tavoitteet, jotka laukaisevat palkkionmaksun sovitaan kutakin palkkiokautta koskien erikseen. Henkilöstörahaston käyttöönottoa valmistellaan Mandatum Lifen kanssa.

Järjestelyllä ei ole vaikutusta Admicom Oyj:n taloudelliseen ohjeistukseen.


Lisätietoja antaa:

Petri Aho
Talousjohtaja
petri.aho@admicom.fi
+358 50 340 2986

Hyväksytty neuvonantaja:

Oaklins Merasco Oy
puhelin: 09-6129 670
Admicom Oyj Admicom on vuonna 2004 perustettu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden järjestelmäkehityksen edelläkävijä ja kokonaisvaltainen ohjelmisto- ja tilitoimistokumppani. Yhtiön pilvipalveluna toimiva SaaS-pohjainen Adminet-toiminnanohjausjärjestelmä auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä parantamaan kilpailukykyään automatisoimalla työmaan ja toimiston rutiineja saumattomasti kirjanpitoon asti.

Tytäryhtiömme Tocoman Oy:n kehittämillä kustannuslaskennan ja tuotannonhallinnan ohjelmistoilla on rakennusalalla pitkä historia ja vankka markkina-asema. Yhdistämällä Tocomanin tuotevahvuuksia Adminetin vahvuuksiin, syntyy rakennusalalle kirkkaasti kokonaisvaltaisin pilvipalvelu.

Yhtiöllä on yli 170 työntekijää Jyväskylässä, Vantaalla, Tampereella, Oulussa ja Helsingissä sijaitsevissa toimipisteissään. Lisätietoa: www.admicom.fi

Admicomin tiedotteet ja tulosraportit: https://www.admicom.fi/sijoittajille/tiedotteet-ja-julkaisut/
JAKELU
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet

Alkuperäinen artikkeli