Etusivu » Vaisala aloittaa yt-neuvottelut Project and Customer Services -yksikössä

Vaisala aloittaa yt-neuvottelut Project and Customer Services -yksikössä

Vaisala aloittaa yt-neuvottelut Project and Customer Services -yksikössä

| Source:

Vaisala Oyj

Vaisala Oyj

Vantaa, FINLAND

English
Finnish

Vaisala Oyj
Sisäpiiritieto
25.5.2021 klo 9.00

Vaisala aloittaa ytneuvottelut Project and Customer Services -yksikössä

Sää- ja ympäristöliiketoiminta-alueen projektitilausten vähenemisestä johtuen Vaisala aloittaa yt-neuvottelut Suomessa Project and Customer Services -yksikössä. Neuvottelut koskevat 57 työntekijää, ja tavoitteena on vähentää enintään yhdeksän työtehtävää.

Projektien kysyntä meteorologia- ja lentosäämarkkinoilla on vähentynyt merkittävästi COVID-19-pandemian aikana. Vaikka maailmantalouden elpyminen on alkanut, markkinanäkymät kehittyvissä maissa ja globaalilla lentosäämarkkinalla jatkuvat heikkoina.

Vaisala uskoo, että suurimmalle osalle neuvotteluiden piirissä olevista työntekijöistä löydetään uusia tehtäviä muualla organisaatiossa. Neuvottelut eivät koske muita maita tai yksiköitä.

Lisätietoja
Jarkko Sairanen, Sää- ja ympäristöliiketoiminta-alueen johtaja
Puh. 050 552 7336, jarkko.sairanen@vaisala.com

Jakelu
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
vaisala.fi

Vaisala on maailman johtava sään, ympäristön ja teollisuuden mittausratkaisuihin erikoistunut yritys. 85-vuotiseen kokemukseemme pohjaten tarjoamme asiakkaillemme luotettavia mittaratkaisuja ja palveluja paremman päätöksenteon, turvallisuuden ja tehokkuuden tueksi. Vaisalan pääkonttori sijaitsee Suomessa, ja yhtiön palveluksessa on yli 1 900 ammattilaista eri puolilla maailmaa. Yhtiön A-sarjan osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki arvopaperipörssissä.

vaisala.fi
twitter.com/VaisalaSuomi
linkedin.com/vaisala

Tags

VaisalaAlkuperäinen artikkeli