Etusivu » Nexstim Oyj:n vähennetyn osakkeiden lukumäärän rekisteröiminen (ensimmäinen vaihe)

Nexstim Oyj:n vähennetyn osakkeiden lukumäärän rekisteröiminen (ensimmäinen vaihe)

Nexstim Oyj:n vähennetyn osakkeiden lukumäärän rekisteröiminen (ensimmäinen vaihe)

| Source:

Nexstim Oyj

Nexstim Oyj

Helsinki, FINLAND

English
Finnish
Swedish

Yhtiötiedote, Helsinki, 17.5.2021, klo. 10.00 (EEST)

Nexstim Oyj:n vähennetyn osakkeiden lukumäärän rekisteröiminen (ensimmäinen vaihe)

Nexstim Oyj:n (NXTMH:HEX, NXTMS:STO) (”Nexstim” tai Yhtiö) yhtiökokous päätti 11.5.2021 Yhtiön osakemäärän vähentämisestä alentamatta osakepääomaa laskemalla liikkeelle uusia osakkeita ja lunastamalla Yhtiön omia osakkeita siten, että jokaista 100:a Yhtiön tämänhetkistä osaketta vastaa yksi Yhtiön osake sen jälkeen, kun Yhtiön osakemäärän vähentämisjärjestelyt on viety loppuun.

14.5.2021 tehdyn hallituksen uusien osakkeiden liikkeeseenlaskua, omien osakkeiden lunastusta ja mitätöintiä koskevien päätösten mukaisesti (siten kuin kuvattu yhtiötiedotteessa 14.5.2021), Yhtiön osakkeiden uusi kokonaismäärä 6 643 389 on rekisteröity kaupparekisteriin lauantaina 15.5.2021. Kaupankäynti Yhtiön osakkeiden uudella alennetulla kokonaismäärällä on alkanut Nasdaq Helsingissä ja Nasdaq Tukholmassa 17.5.2021 uudella ISIN-koodilla FI4000506811.

Helsingissä, 17.5.2021

NEXSTIM OYJ

Hallitus

Lisätietoja saa verkkosivulta www.nexstim.com tai ottamalla yhteyttä:

Leena Niemistö, Hallituksen puheenjohtaja
+358 9 2727 170
leena.niemisto@nexstim.com

Erik Penser Bank AB (Certified Adviser)
+46 8 463 83 00
certifiedadviser@penser.se

Tietoja Nexstim Oyj:stä

Nexstim on suomalainen, kansainvälisillä markkinoilla toimiva lääkintäteknologiayritys. Missionamme on mahdollistaa haastavien aivosairauksien yksilöllinen ja tehokas diagnostiikka ja hoito.

Nexstim on kehittänyt uraauurtavan noninvasiivisen aivostimulaatioteknologian nimeltä SmartFocus®. SmartFocus® perustuu kallon ulkopuoliseen aivostimulaatioon (TMS eli transcranial magnetic stimulation), johon on yhdistetty 3D-navigointijärjestelmä. Uniikki teknologia mahdollistaa halutun aivoalueen tarkan ja yksilöllisen stimuloinnin.

SmartFocus® TMS teknologiaa käytetään Nexstimin kehittämässä NBT® (Navigated Brain Therapy) -laitteistossa, jolla on FDA:n markkinointi- ja jakelulupa vakavan masennuksen hoitoon Yhdysvalloissa. NBT®-laitteisto on CE-hyväksytty Euroopassa käytettäväksi vakavan masennuksen ja kroonisen neuropaattisen kivun hoidossa.

Lisäksi Nexstim markkinoi kehittämäänsä, SmartFocus® TMS teknologiaan perustuvaa NBS (Navigated Brain Stimulation) -laitteistoa. Nexstimin NBS-laitteisto on ainoa FDA:n hyväksymä ja CE-merkitty navigoiva TMS-laitteisto liikeaivokuoren ja aivojen puhealueiden leikkausta edeltävää kartoitusta varten. Nexstimin osakkeet on listattu Nasdaq First North Growth Market Finlandin ja Nasdaq First North Growth Market Swedenin markkinapaikoilla.

Lisätietoja on osoitteessa www.nexstim.com

Liite

Attachments


Nexstim_Company announcement_New ISIN etc 17052021 FI_FINAL

Nexstim_Company announcement_New ISIN etc 17052021 FI_FINAL…Alkuperäinen artikkeli