Etusivu » Muutos Aspon osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpanoon

Muutos Aspon osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpanoon

Muutos Aspon osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpanoon

| Source:

Aspo Oyj

Aspo Oyj

Helsinki, FINLAND

English
Finnish

Aspo Oyj
Pörssitiedote
21.5.2021 klo 9.00
Muutos Aspon osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpanoon

Nybergin suku, mukaan lukien Oy Havsudden Ab, on ilmoittanut yhtiölle, että Gustav Nyberg korvaa Veronica Timgrenin suvun edustajana Aspon osakkeenomistajien nimitystoimikunnassa, jonka edustajat nimettiin syyskuussa 2020. Nykyisen osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kausi päättyy, kun uusi toimikunta nimetään 31.8.2021 olevan osakkeenomistuksen perusteella.

Aspon osakkeenomistajien nimitystoimikuntaan valitaan neljän suurimman osakkeenomistajan nimeämät edustajat. Nimitystoimikuntaan kuuluvat tämän muutoksen jälkeen:

  • Roberto Lencioni (puheenjohtaja), Vehmaksen suku mukaan lukien AEV Capital Holding Oy
  • Gustav Nyberg, Nybergin suku mukaan lukien Oy Havsudden Ab
  • Pekka Pajamo, Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma
  • Annika Ekman, Keskinäinen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen

Aspon osakkeenomistajien nimitystoimikunta on yhtiökokouksen perustama yhtiön osakkeenomistajista tai osakkeenomistajien edustajista koostuva toimielin, jonka tehtävänä on valmistella varsinaiselle yhtiökokoukselle ehdotukset hallituksen jäsenten lukumääräksi, hallituksen kokoonpanoksi sekä hallituksen ja hallituksen valiokuntien jäsenten palkkioiksi.

Aspo Oyj
Aki Ojanen
toimitusjohtaja
Lisätiedot:
Aki Ojanen, Aspo Oyj:n toimitusjohtaja, puh. +358 400 106 592, aki.ojanen@aspo.com
Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.aspo.fi

Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin B-to-B -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändien, ESL Shipping, Leipurin, Telko ja Kauko, tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä. Kokonaisuutena ne tuottavat Aspon liikearvon. Aspon konsernirakennetta ja liiketoimintoja kehitetään pitkäjänteisesti ilman ennalta määriteltyä aikataulua.

Alkuperäinen artikkeli