Etusivu » BRADY S.A.R.L.:N KAIKISTA NORDIC ID OYJ:N OSAKKEISTA TEKEMÄN JULKISEN OSTOTARJOUKSEN LOPULLINEN TULOS; BRADY S.A.R.L ON ILMOITTANUT TOTEUTTAVANSA OSTOTARJOUKSEN

BRADY S.A.R.L.:N KAIKISTA NORDIC ID OYJ:N OSAKKEISTA TEKEMÄN JULKISEN OSTOTARJOUKSEN LOPULLINEN TULOS; BRADY S.A.R.L ON ILMOITTANUT TOTEUTTAVANSA OSTOTARJOUKSEN

BRADY S.A.R.L.:N KAIKISTA NORDIC ID OYJ:N OSAKKEISTA TEKEMÄN JULKISEN OSTOTARJOUKSEN LOPULLINEN TULOS; BRADY S.A.R.L ON ILMOITTANUT TOTEUTTAVANSA OSTOTARJOUKSEN

| Source:

Nordic ID Oyj

Nordic ID Oyj

SALO, FINLAND

NORDIC ID OYJ

YHTIÖTIEDOTE

19.5.2021 KELLO 13:00

BRADY S.A.R.R.:n kaikista NORDIC ID OYJ:n osakkeista tekemän julkisen ostotarjouksen lopullinen tulos; BRADY S.A.R.L on ilmoittanut toteuttavansa ostotarjouksen

EI JULKAISTAVAKSI TAI LEVITETTÄVÄKSI SUORAAN TAI VÄLILLISESTI KOKONAAN TAI OSITTAIN AUSTRALIASSA, ETELÄ-AFRIKASSA, HONGKONGISSA, JAPANISSA, UUDESSA-SEELANNISSA, KANADASSA TAI YHDYSVALLOISSA TAI MILLÄÄN MUULLA ALUEELLA, JOSSA TARJOUS OLISI SOVELLETTAVAN LAIN VASTAINEN TAI EDELLYTTÄISI REKISTERÖINTITOIMENPITEITÄ.

Brady S.a.r.l, joka on Brady Corporationin kokonaan omistama tytäryhtiö (”Tarjouksentekijä”), julkisti 15.4.2021 julkisen vapaaehtoisen ostotarjouksen kaikista Nordic ID Oyj:n ulkona olevista osakkeista ("Ostotarjous"). Tarjouksentekijä on 15.4.2021 julkaissut Ostotarjousta koskevan tarjousasiakirjan. Osakekohtainen tarjoushinta on 3,30 euroa käteisenä. Ostotarjouksen mukainen tarjousaika päättyi 17.5.2021.

Ostotarjouksen toteuttaminen on tarjousasiakirjassa esitetyn mukaisesti ehdollinen muun muassa sille, että Ostotarjous on pätevästi hyväksytty sellaisten osakkeiden osalta, jotka edustavat yhteensä yli yhdeksääkymmentä (90) prosenttia Nordic ID:n Osakkeista ja äänioikeuksista, laskettuna osakeyhtiölain 18 luvun 1 §:n mukaisesti (”Vähimmäishyväksyntäedellytys”).

Tarjouksentekijä on tänään julkistanut seuraavat tiedot Ostotarjouksen lopullisesta tuloksesta:

Ostotarjouksen lopullisen tuloksen mukaan osakkeet, joiden osalta Ostotarjous on Tarjousajan aikana pätevästi hyväksytty (eikä hyväksyntää ole pätevästi peruutettu) edustavat noin 92,91 prosenttia kaikista Nordic ID:n ulkona olevista osakkeista ja äänistä. Tarjouksentekijä on tänään tiedottanut, että koska Ostotarjouksen lopullinen tulos ylittää Vähimmäishyväksyntäedellytyksen ja kaikki muut Ostotarjouksen toteuttamisedellytykset ovat täyttyneet, Tarjouksentekijä toteuttaa ostotarjouksen sen ehtojen mukaisesti.

Toteutuskaupat selvitetään ja tarjousvastike maksetaan Ostotarjouksen pätevästi hyväksyneille osakkeenomistajille arviolta 21.5.2021.

Tarjouksentekijä ilmoittaa, että se ei jatka tarjousaikaa jälkikäteisellä tarjousajalla Ostotarjouksen ehtojen mukaisesti pidättämänsä oikeuden nojalla.

Tarjouksentekijä on tänään tiedottanut, että Tarjouksentekijän tarkoituksena on hankkia omistukseensa kaikki Nordic ID:n ulkona olevat osakkeet ja huolehtia, että Nordic ID hakee osakkeidensa poistamista Nasdaq First North Growth Market Finland-markkinapaikalta. Lisäksi Tarjouksentekijä on tiedottanut, että koska Tarjouksentekijän omistus tulee ylittämään Ostotarjouksessa pätevästi tarjottujen Osakkeiden kauppojen selvittämisen jälkeen 90 prosenttia kaikista Nordic ID:n osakkeista ja äänistä, Tarjouksentekijä aikoo käynnistää jäljellä olevia Nordic ID:n osakkeita koskevan osakeyhtiölain mukaisen vähemmistöosakkeiden lunastusmenettelyn.

Tarjouksentekijä on tiedottanut, että se voi hankkia Nordic ID:n osakkeita myös julkisessa kaupankäynnissä Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla tai muutoin Ostotarjouksen ulkopuolella.

Lisätietoja:

Juuso Lehmuskoski, Toimitusjohtaja Nordic ID, puh. 040 510 3790

Hyväksytty neuvonantaja: Translink Corporate Finance Oy, puh. 0400 735 835

Jakelu:

Nasdaq Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.nordicid.fi

Nordic ID Oyj lyhyesti:

Nordic ID Oyj on suomalainen RFID-teknologiayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen pilvipohjaista, palveluratkaisua (PaaS, Platform as a Service) tavaravirtojen ja tuotteiden reaaliaikaiseen seurantaan ja hallintaan. Yhtiön liikevaihto tilikaudella 1.1.- 31.12.2020 oli 6,7 miljoonaa euroa. Liikevaihdosta 78 % muodostuu viennistä; yhtiön tavoitteena on vahvistaa entisestään asemaansa Euroopassa sekä kasvattaa markkinaosuuttaan Pohjois-Amerikassa. Yhtiö on listattu Nasdaq First North Growth Market-markkinapaikalla. www.nordicid.fi

Tags

#FirstNorth

#NordicID

Related Links

Alkuperäinen artikkeli