Etusivu » Scanfil vahvistaa yhtiön sitoutumista kestävään kehitykseen ja liittyy YK:n Global Compact –aloitteeseen

Scanfil vahvistaa yhtiön sitoutumista kestävään kehitykseen ja liittyy YK:n Global Compact –aloitteeseen

Scanfil vahvistaa yhtiön sitoutumista kestävään kehitykseen ja liittyy YK:n Global Compact –aloitteeseen

| Source:

Scanfil Oyj

Scanfil Oyj

Sievi, FINLAND

English
Finnish

Scanfil Oyj Lehdistötiedote 27.4.2021 klo 9.00
Scanfil vahvistaa yhtiön sitoutumista kestävään kehitykseen ja liittyy YK:n Global Compact –aloitteeseen

Huhtikuussa 2021 Scanfil liittyi Yhdistyneiden Kansakuntien Global Compactin eettisten liiketoimintaperiaatteiden kymmeneen periaatteeseen.

Scanfil liittyi mukaan yli 13 000 yrityksen maailmanlaajuiseen joukkoon. Global Compactissa mukana olevat yritykset ovat sitoutuneet kunnioittamaan ihmisoikeuksia, edistämään liiketoiminnassaan suotuisia työoloja, suojelemaan ympäristöä ja ehkäisemään lahjontaa.

”Scanfil on sitoutunut kestävään kehitykseen ja vastuullisuuteen. Liittymällä YK:n Global Compact -aloitteeseen vahvistamme sitoutumistamme eettisiin ja vastuullisiin liiketoimintakäytäntöihin kaikilla osa-alueilla'', Jokitalo sanoo. "Toiminnan vastuullisuuden varmistaminen ja kehittäminen on edellytys Scanfilin menestymiselle nyt ja tulevaisuudessa."

Yritysvastuun seuranta ja jatkuva kehittäminen palvelee Scanfilin kaikkien sidosryhmien tarpeita. Scanfil on määritellyt yritysvastuunsa keskeiset osa-alueet ja jakanut ne vastuulliseen tarjontaan, vastuuseen kumppaneista ja yhteisöistä, sosiaaliseen vastuuseen ja vastuuseen ympäristöstä.

Lue lisää Scanfilin vastuullisuustyöstä vuoden 2020 vuosikertomuksesta.
Lisätietoja YK:n Global Compactista.

Scanfil Oyj

Petteri Jokitalo
toimitusjohtaja
puh. 08 4882 111

Scanfil Oyj on kansainvälinen elektroniikkateollisuuden sopimusvalmistaja ja järjestelmätoimittaja, jolla on yli 40 vuoden kokemus vaativasta sopimusvalmistustoiminnasta. Scanfil tarjoaa asiakkaiden käyttöön laajan palvelukokonaisuuden, joka ulottuu tuotesuunnittelusta tuotteen valmistukseen, materiaalien hallintaan sekä logistisiin ratkaisuihin. Vertikaalisesti integroitu tuotanto ja kokonaisvaltainen toimitusketju luovat pohjan Scanfilin kilpailuvalteille: nopeudelle, joustavuudelle ja luotettavuudelle.

Tyypillisiä Scanfilin valmistamia tuotteita ovat moduuleita tai integroituja tuotteita muun muassa itsepalveluratkaisuihin, automaatiojärjestelmiin, langattomiin viestintämoduleeihin, ilmanvaihdon ohjausjärjestelmiin, keräys- ja lajitteluratkaisuihin, analysaattoreihin ja säähavainnointiin liittyviin laitteisiin. Scanfilin palveluita käyttävät monet kansainväliset automaatio-, turvallisuus, energia-, cleantech-, tietoliikenne- ja terveystekniikan alan toimijat sekä kaupungistumiseen liittyvien toimialojen yritykset. Scanfilin tehdasverkostoon kuuluu kymmenen tehdasta Euroopassa, Aasiassa sekä Pohjois-Amerikassa

Tags

sustainability

un global compact

responsibility

environment

social responsibility

vastuullisuus

yritysvastuu

YK Global CompactAlkuperäinen artikkeli