Etusivu » Savosolarin ja Lemgo GmbH:n neuvottelut päättyivät tuloksettomasti

Savosolarin ja Lemgo GmbH:n neuvottelut päättyivät tuloksettomasti

Savosolarin ja Lemgo GmbH:n neuvottelut päättyivät tuloksettomasti

| Source:

Savosolar Oyj

Savosolar Oyj

Mikkeli, FINLAND

English
Finnish

Savosolar Oyj
Yhtiötiedote, Sisäpiiritieto 14.4.2021 klo 16.00 (CEST)

Savosolarin ja Lemgo GmbH:n neuvottelut päättyivät tuloksettomasti

Neuvottelut Stadtwerke Lemgo GmbH:n ja Savosolar Oyj:n välillä koskien aurinkolämmitysjärjestelmän toimittamista ovat päättyneet tuloksettomasti. Kuten 26.3.2021 tiedotettiin Savosolar Oyj valittiin ensisijaiseksi tarjoajaksi neuvottelemaan aurinkolämmitysjärjestelmän toimituksesta Stadtwerke Lemgo GmbH:lle, mutta nämä neuvottelut eivät johtaneet sopimukseen osapuolien välillä.

SAVOSOLAR OYJ

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jari Varjotie
Puh: +358 400 419 734
Sähköposti: jari.varjotie@savosolar.com
Tämä yhtiötiedote sisältää tietoja, joita Savosolar Oyj:n on julkaistava markkinoiden väärinkäyttöasetuksen (MAR) perusteella. Yhtiötiedote toimitettiin julkaistavaksi 14.4.2021 klo 16.00 (CEST) edellä mainitun henkilön toimesta.
Savosolar lyhyesti

Savosolarin erittäin tehokkaat keräimet ja suuren mittakaavan aurinkolämpöjärjestelmät ovat vieneet aurinkolämpöenergiateknologian aivan uudelle tasolle. Yhtiön keräimissä on patentoidut, nanopinnoitetut suoravirtausabsorberit, ja tällä johtavalla teknologialla Savosolar auttaa asiakkaitaan tuottamaan puhdasta ja kilpailukykyistä energiaa. Savosolarin visio on olla ensisijainen valinta tehokkaiden aurinkolämpöjärjestelmien toimittajana maailmanlaajuisesti. Yhtiö keskittyy suuren mittakaavan projekteihin kaukolämmön tuotannossa, teollisuuden prosessilämmityksessä ja kiinteistöjärjestelmissä – eli markkinoihin, joissa on iso nopean kasvun potentiaali. Yhtiö toimittaa ensisijaisesti kokonaisia järjestelmiä suunnittelusta asennukseen käyttäen parhaita paikallisia yhteistyökumppaneita. Savosolar on tunnustetusti alan innovatiivisin yritys ja haluaa pysyäkin sellaisena. Yhtiö on myynyt ja toimittanut tuotteitaan lähes 20 maahan neljällä mantereella. Savosolarin osake on listattu Nasdaq First North Growth Market Swedenissä tunnuksella SAVOS ja Nasdaq First North Growth Market Finlandissa tunnuksella SAVOH. www.savosolar.com.
Yhtiön Hyväksytty Neuvonantaja on Augment Partners AB, info@augment.se, puh. +46 8 604 22 55.

Alkuperäinen artikkeli