Etusivu » Kansaneläkelaitos irtisanoi sopimuksen hallinnollisesta asianhallintaratkaisusta Innofactorin kanssa

Kansaneläkelaitos irtisanoi sopimuksen hallinnollisesta asianhallintaratkaisusta Innofactorin kanssa

logo.png

Kansaneläkelaitos irtisanoi sopimuksen hallinnollisesta asianhallintaratkaisusta Innofactorin kanssa

| Source:

Innofactor Oyj

Innofactor Oyj

Espoo, FINLAND

Finnish
English

Innofactor Oyj:n sisäpiiritieto 27.4.2021 klo 15.00

Innofactor on 4.3.2020 ilmoittanut pörssitiedotteella Kansaneläkelaitoksen (Kela) valinneen Innofactorin hallinnollisen asianhallintaratkaisun SaaS-palvelun toimittajaksi. Hankinnan arvioiduksi kokonaisarvoksi sopimuskaudelle (mukaan lukien järjestelmän ylläpito) on ilmoitettu noin 1 050 000 euroa.

Kela on 27.4.2021 irtisanonut sopimuksen hallinnollisesta asianhallintaratkaisusta Innofactorista johtumattomasta syystä. Irtisanominen johtuu Kelan sisäisten pilvipalvelulinjausten muutoksesta. Uusien linjausten mukaisesti Kela katsoo, että se ei voi laittaa toimituksessa kaavaillun kaltaista tietomassaa pilvipalveluun.

Kelan irtisanomispäätöksestä johtuen Innofactor arvioi sille jäävän saamatta järjestelmän ylläpidosta noin 0,5 miljoonaa euroa hankinnan alkuperäisestä arvioidusta kokonaisarvosta. Tällä ei ole vaikutusta Innofactorin vuoden 2021 ohjeistukseen eikä pitkän tähtäimen taloudellisiin tavoitteisiin.

Espoossa 27.4.2021

INNOFACTOR OYJ

Sami Ensio, toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Sami Ensio, toimitusjohtaja
Innofactor Oyj
Puh. 050 584 2029
sami.ensio@innofactor.com

Jakelu:
NASDAQ Helsinki
Keskeiset mediat
www.innofactor.fi

Innofactor
Innofactor on johtava yritysten, julkishallinnon ja kolmannen sektorin modernin digitaalisen organisaation edistäjä Pohjoismaissa noin 1 000 asiakkaalleen. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja johtava osaaminen. Innofactorilla työskentelee yli 500 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Vuosina 2016–2020 Innofactorin liikevaihdon vuotuinen kasvu on ollut keskimäärin 8,3 %. Innofactor Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ Helsinki Oy:n päälistalla toimialalla teknologia. www.innofactor.fi #ModernDigitalOrganization #PeopleFirst #CreatingSmiles

Alkuperäinen artikkeli