Etusivu » Aktia on saanut yhteistoimintaneuvottelut päätökseen

Aktia on saanut yhteistoimintaneuvottelut päätökseen

Aktia on saanut yhteistoimintaneuvottelut päätökseen

| Source:

Aktia Pankki Oyj

Aktia Pankki Oyj

Helsinki, FINLAND

Finnish
Swedish

Aktia Pankki Oyj
Lehdistötiedote

Aktia on saanut yhteistoimintaneuvottelut päätökseen

Aktiassa 18.2. käynnistetyt yhteistoimintaneuvottelut on saatu päätökseen. Neuvotteluiden päätyttyä yhtiö on tehnyt päätökset muutoksista, joiden seurauksena Aktia vähentää kaikkiaan 75 työtehtävää alun perin arvioidun noin sadan työtehtävän sijaan. Arviolta noin 50 henkilölle tarjotaan neuvotteluiden myötä mahdollisuus uusiin tehtäviin talon sisällä.

Aktia on viime vuosina uudistanut toimintaansa. Yhtiön tavoitteena on selkeyttää ja sujuvoittaa toimintatapoja ja tehtäviä sekä vastata entistä paremmin kasvaviin asiakasodotuksiin ja -tarpeisiin. Aktia Pankki Oyj uudisti strategiansa ja palvelumallinsa vuonna 2019 ja jatkaa nyt strategiansa mukaista palvelumallin kehittämistä sekä toimintojensa yhdenmukaistamista ja automatisointia. Nyt tehtävillä muutoksilla haetaan synergiaetuja keskittämällä liiketoiminnan tukea ja operatiivisia tehtäviä. Toimintoja tehostetaan rakenteellisten muutosten, digitalisaation ja automatisaation avulla.

Lisätietoja:
Anu Tuomolin, HR ja COO, puh. 010 247 6405, anu.tuomolin@aktia.fi
Lotta Borgström, sijoittajasuhde- ja viestintäjohtaja, puh. 010 247 6838, lotta.borgstrom@aktia.fi

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toiselle jo 200 vuoden ajan. Palvelemme asiakkaitamme digitaalisten kanavien kautta kaikkialla ja kasvokkain toimipisteissämme pääkaupunkiseudulla sekä Turun, Tampereen, Vaasan ja Oulun seuduilla. Palkitun varainhoitomme rahastoja myydään myös kansainvälisesti. Työllistämme noin 830 henkilöä eri puolella Suomea. Aktian hallinnoitavat asiakasvarat (AuM) 31.12.2020 olivat 10,4 miljardia euroa ja taseen arvo 10,6 miljardia euroa. Aktian osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä (AKTIA). aktia.com.

Tags

AktiaAlkuperäinen artikkeli