Etusivu » SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ:N VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2020 ON JULKAISTU

SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ:N VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2020 ON JULKAISTU

SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ:N VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2020 ON JULKAISTU

SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ:N VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2020 ON JULKAISTU
SSH Communications Security Oyj:n englanninkielinen vuosikertomus (Annual Report) vuodelta 2020 on julkaistu yhtiön verkkosivuilla kohdassa Taloudelliset raportit.
Vuosikertomus sisältää hallituksen toimintakertomuksen, emoyhtiön ja konsernin tilinpäätöksen sekä tilintarkastuskertomuksen.

PDF-tiedosto vuosikertomuksesta on tämän tiedotteen liitteenä.

SSH Communications Security Oyj myös julkaisee tilinpäätöksen vapaaehtoisesti European Single Electronic Format (ESEF) raportointivaatimusten mukaisena XHTML-tiedostona. Konsernitilinpäätöksen päälaskelmat on merkitty XBRL-merkeillä. XBRL-merkinnät eivät ole kuuluneet tilintarkastuksen piiriin. Tilinpäätös on tämän tiedotteen liitteenä XHTML-tiedostona ja saatavilla yhtiön verkkosivuilla kohdassa Taloudelliset raportit.
Helsingissä, 12.3.2021
SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ
Niklas Nordström
Talousjohtaja
Lisätietoja:
Niklas Nordström, talousjohtaja, puh. +358 50 5410543
Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ssh.com
SSH Communications Security
SSH.COM auttaa yrityksiä hallitsemaan ja turvaamaan digitaalista ydintään – kriittistä dataa, sovelluksia ja palveluita. Yli 3000 asiakkaamme joukossa on 40% Fortune 500 -yrityksistä, monet maailman johtavista rahoitusalojen yrityksistä ja johtavia yrityksiä monilta muilta toimi­aloilta. Autamme asiakkaitamme menestymään pilviaikakaudella tarjoamalla kitkattomia pääsynhallintaratkaisuja, jotka minimoivat pääsyoikeuksiin liittyvät riskit. SSH.COM myy sovelluksiaan maailmanlaajuisesti verkossa, toimipisteiden kautta sekä kattavan myynti­partneri­verkoston avulla. Yhtiön osakkeet (SSH1V) on listattu Helsingin pörssissä. Lisätietoja meistä löydät Internet-osoitteestamme www.ssh.com.

Liitteet

Alkuperäinen artikkeli