Etusivu » Privanet ja Northern Star Partners yhteistyösopimukseen rahastojen jakelusta

Privanet ja Northern Star Partners yhteistyösopimukseen rahastojen jakelusta

Privanet Group OyjPrivanet ja Northern Star Partners yhteistyösopimukseen rahastojen jakelusta

2.3.2021 17:00:01 EET | Privanet Group Oyj | Yhtiötiedote

Privanet Group Oyj
YHTIÖTIEDOTE
02.03.2021 kello 17.00

Privanet ja Northern Star Partners yhteistyösopimukseen rahastojen jakelusta

Privanet Group Oyj:n tytäryhtiö Privanet Securities Oy on allekirjoittanut Northern Star Partners Oy:n kanssa yhteistyösopimuksen rahasto-osuuksien digitaalisen merkintäpaikan käyttämisestä. Northern Star Partners toimii kahden Luxemburgiin rekisteröidyn rahaston, Incomea Steady Opportunities ja NS Quant, salkunhoitajana. Privanet aloittaa rahastojen välittämisen digitaalisella kaupankäyntialustallaan ja markkinoi Northern Star Partnersin varainhoitopalveluita.

Sopimuksen myötä Privanet-konsernin johtoryhmässä varainhoitoliiketoiminnan käynnistämisestä vastannut Jaakko Soini siirtyy Northern Star Partnersin palvelukseen vastaamaan Incomea Steady Opportunities -rahaston salkunhoidosta. Soini aloitti Privanetin johtoryhmässä heinäkuussa 2020 ja on ollut mukana kehittämässä rahastotoimeksiantojen välittämisessä sovellettavaa liiketoimintamallia. Myös Privanet-konsernissa aiemmin työskennellyt Thomas Procopé liittyy Northern Star Partnersin tiimiin ja vastaa yhtiössä täyden valtakirjan varainhoitopalveluista.

Incomea Steady Opportunities on uusi UCITS-rahasto, jonka sijoitustoiminnassa hyödynnetään long-short -strategiaa. Incomea sijoittaa pääasiassa eurooppalaisiin ESG-yhtiöihin ja hyödyntää johdannaismarkkinoita lisätuottojen saamiseksi.

NS Quant on kokeneille sijoittajille (qualified investors) tarkoitettu systemaattinen managed futures -rahasto, joka on perustettu helmikuussa 2020 ja sen bruttotuotto ensimmäisenä vuonna oli 21,5 %. Rahaston salkunhoidosta vastaa Markku Malkamäki.

Northern Star Partnersin kanssa aloitettava yhteistyö on osa Privanetin uutta strategiaa, jonka keskiössä on sen digitaalinen kaupankäyntialusta. Laajentamalla asiakkaille tarjottavien rahoitusvälineiden valikoimaa Privanet pystyy vastaamaan asiakkaidensa tarpeisiin aiempaa tehokkaammin. Yhtiön tarkoituksena on tulevaisuudessa myös laajentaa rahastojen valikoimaa mielenkiintoisiin rahastoihin, joita ei Suomessa ole aiemmin tarjottu.

Yhteyshenkilöt

Markku Malkamäki

hallituksen puheenjohtaja

Northern Star Partners Oy

Puh:

+358 (0)40 770 0100

markku.malkamaki@northern.fi

Riku Lindström

toimitusjohtaja

Privanet Group Oyj

Puh:

+358 (0)40 864 4483

riku.lindstrom@privanet.fi

Tietoja julkaisijasta Privanet Group Oyj

Privanet Group Oyj on suomalainen sijoituspalvelukonsernin emoyhtiö. Konsernin tytäryhtiö Privanet Securities Oy harjoittaa sijoituspalveluyrityksen toimiluvan mukaista liiketoimintaa keskittyen Suomen johtavan listaamattomien arvopapereiden jälkimarkkinan ylläpitämiseen sekä erinäisiin rahoitusjärjestelyihin. Privanet Groupin toiminnan tarkoituksena on saattaa yhteen suomalaiset rahoitusta tarvitsevat yritykset ja sijoittajat. Yhtiön asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yhteisöt sekä institutionaaliset sijoittajat. www.privanet.fi.

Privanet Group Oyj:n Hyväksyttynä Neuvonantajana toimii Valkia Advisors Oy, puh. +358 (0)50 368 6866.

Liitteet

Tilaa pörssitiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla pörssitiedotteemme sähköpostiisi.

Tilaa

Kaikki tiedotteet on koottu uutishuoneeseen.

UutishuoneAlkuperäinen tiedote