Etusivu » Privanet Group Oyj:n vuosikertomus 2020 on julkaistu

Privanet Group Oyj:n vuosikertomus 2020 on julkaistu

Privanet Group OyjPrivanet Group Oyj:n vuosikertomus 2020 on julkaistu

12.3.2021 10:00:00 EET | Privanet Group Oyj | Yhtiötiedote

Privanet Group Oyj
YHTIÖTIEDOTE
12.03.2021 kello 10.00

Privanet Group Oyj:n vuosikertomus 2020 on julkaistu

Privanet Group Oyj:n vuoden 2020 vuosikertomus on tänään julkaistu osoitteessa http://privanet.fi/privanet-group/financial-data. Vuosikertomus sisältää toimitusjohtajan katsauksen, hallituksen toimintakertomuksen, tilinpäätöksen ja konsernitilinpäätöksen sekä tilintarkastuskertomuksen. Vuosikertomus on pdf-tiedostona myös tämän tiedotteen liitteenä.

Tilintarkastuskertomukseen on kirjattu tietyn seikan painottamista koskeva lisätieto. Tilintarkastaja on halunnut kiinnittää huomiota konsernin ja emoyhtiön tuloslaskelmaan, jotka osoittavat tuloskehityksen olevan edelleen negatiivista. Konsernin taseasema ja oma pääoma ovat myös heikentyneet. Tilintarkastajan lausuntoa ei ole mukautettu tämän seikan osalta.

Yhteyshenkilöt

Kim Wiio

Hallituksen puheenjohtaja

Privanet Group Oyj

Puh:

+358 (0)44 567 8964

kim.wiio@privanet.fi

Riku Lindström

toimitusjohtaja

Privanet Group Oyj

Puh:

+358 (0)40 864 4483

riku.lindstrom@privanet.fi

Tietoja julkaisijasta Privanet Group Oyj

Privanet Group Oyj on suomalainen sijoituspalvelukonsernin emoyhtiö. Konsernin tytäryhtiö Privanet Securities Oy harjoittaa sijoituspalveluyrityksen toimiluvan mukaista liiketoimintaa keskittyen Suomen johtavan listaamattomien arvopapereiden jälkimarkkinan ylläpitämiseen sekä erinäisiin rahoitusjärjestelyihin. Privanet Groupin toiminnan tarkoituksena on saattaa yhteen suomalaiset rahoitusta tarvitsevat yritykset ja sijoittajat. Yhtiön asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yhteisöt sekä institutionaaliset sijoittajat. www.privanet.fi.

Privanet Group Oyj:n Hyväksyttynä Neuvonantajana toimii Valkia Advisors Oy, puh. +358 (0)50 368 6866.

Liitteet

Tilaa pörssitiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla pörssitiedotteemme sähköpostiisi.

Tilaa

Kaikki tiedotteet on koottu uutishuoneeseen.

UutishuoneAlkuperäinen tiedote