Etusivu » Gofore Oyj: Finanssivalvonta on hyväksynyt Gofore Oyj:n listalleottoesitteen

Gofore Oyj: Finanssivalvonta on hyväksynyt Gofore Oyj:n listalleottoesitteen

Gofore Oyj: Finanssivalvonta on hyväksynyt Gofore Oyj:n listalleottoesitteen

| Source:

Gofore Oyj

Gofore Oyj

Tampere, FINLAND

English
Finnish

GOFORE OYJ PÖRSSITIEDOTE 19.3.2021 KLO 11.41

Finanssivalvonta on hyväksynyt Gofore Oyj:n listalleottoesitteen

Finanssivalvonta on tänään 19.3.2021 hyväksynyt Gofore Oyj:n (”Yhtiö”) listalleottoesitteen (”Esite”), joka liittyy Yhtiön siirtymiseen Nasdaq First North Growth Finland -markkinapaikalta Nasdaq Helsinki Oy:n (”Helsingin Pörssi”) pörssilistalle.

Esite on saatavilla arviolta 19.3.2021 alkaen suomenkielisenä Yhtiön internet-osoitteesta www.gofore.com/listautuminen2021 ja normaalina toimistoaikana Yhtiön toimipisteestä osoitteessa Kalevantie 2, 33100 Tampere. Esitteen englanninkielinen käännös on saatavilla arviolta 19.3.2021 Yhtiön internet-osoitteesta www.gofore.com/listing2021.

Yhtiö jätti 17.3.2021 listalleottohakemuksen Yhtiön osakkeiden ottamiseksi kaupankäynnin kohteeksi Helsingin Pörssin pörssilistalle. Kaupankäynnin Yhtiön osakkeilla odotetaan alkavan arviolta 23.3.2021 edellyttäen, että Helsingin Pörssi hyväksyy Yhtiön listalleottohakemuksen.

Lisätietoja:
Mikael Nylund, toimitusjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 540 2280
mikael.nylund@gofore.com

Hyväksytty neuvonantaja: Evli Pankki Oyj, p. 040 579 6210

Gofore Oyj on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme digitaalista, eettistä maailmaa. Meitä on Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä yli 700 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 78 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake noteerataan Nasdaq First North Growth Finland -markkinapaikalla. Lisätietoja osoitteessa www.gofore.fi.

Alkuperäinen artikkeli