Etusivu » Finanssivalvonta on asettanut asiamiehen valvomaan Privanet Securities Oy:n toimintaa

Finanssivalvonta on asettanut asiamiehen valvomaan Privanet Securities Oy:n toimintaa

Privanet Group OyjFinanssivalvonta on asettanut asiamiehen valvomaan Privanet Securities Oy:n toimintaa

11.3.2021 09:30:02 EET | Privanet Group Oyj | Yhtiötiedote

Privanet Group Oyj
YHTIÖTIEDOTE, SISÄPIIRITIETO
11.03.2021 kello 09.30

Finanssivalvonta on asettanut asiamiehen valvomaan Privanet Securities Oy:n toimintaa

Finanssivalvonta on asettanut asiamiehen valvomaan Privanet Group Oyj:n tytäryhtiö Privanet Securities Oy:n toimintaa 11.3.2021 alkaen. Asiamieheksi on asetettu asianajaja Anders Carlberg. Finanssivalvonta tarkastelee asiamiehen tarpeellisuutta uudelleen viimeistään syyskuussa 2021.

Finanssivalvonta on perustanut päätöksensä Privanet Securities Oy:n kokonaistilanteen arviointiin. Päätöksessä katsotaan yhtiön laiminlyöneen erityisesti vakavaraisuuden hallinnointia koskevan sääntelyn noudattamista, minkä lisäksi Finanssivalvonta on arvioinut yhtiön sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan olleen puutteellista.

Privanet arvioi, että Finanssivalvonta ei ole päätöstä edeltäneen kirjallisen kuulemismenettelyn aikana kyennyt varmistumaan yhtiön toteuttamista korjaavista toimenpiteistä riittävällä tavalla. Yhtiö odottaa, että toimimalla yhteistyössä asiamiehen kanssa se pystyy tehokkaammin osoittamaan konsernin toiminnan asianmukaisuuden ja organisaatiossa toteuttamansa muutokset. Privanet tutustuu vielä päätöksen yksityiskohtiin ja tiedottaa tarpeen tullen mahdollisista jatkotoimista.

Yhteyshenkilöt

Riku Lindström

toimitusjohtaja

Privanet Group Oyj

Puh:

+358 (0)40 864 4483

riku.lindstrom@privanet.fi

Tietoja julkaisijasta Privanet Group Oyj

Privanet Group Oyj on suomalainen sijoituspalvelukonsernin emoyhtiö. Konsernin tytäryhtiö Privanet Securities Oy harjoittaa sijoituspalveluyrityksen toimiluvan mukaista liiketoimintaa keskittyen Suomen johtavan listaamattomien arvopapereiden jälkimarkkinan ylläpitämiseen sekä erinäisiin rahoitusjärjestelyihin. Privanet Groupin toiminnan tarkoituksena on saattaa yhteen suomalaiset rahoitusta tarvitsevat yritykset ja sijoittajat. Yhtiön asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yhteisöt sekä institutionaaliset sijoittajat. www.privanet.fi.

Privanet Group Oyj:n Hyväksyttynä Neuvonantajana toimii Valkia Advisors Oy, puh. +358 (0)50 368 6866.

Liitteet

Tilaa pörssitiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla pörssitiedotteemme sähköpostiisi.

Tilaa

Kaikki tiedotteet on koottu uutishuoneeseen.

UutishuoneAlkuperäinen tiedote