Etusivu » Dovre on allekirjoittanut puitesopimuksen Norjan valtion rakennusyhtiön (Statsbygg) kanssa

Dovre on allekirjoittanut puitesopimuksen Norjan valtion rakennusyhtiön (Statsbygg) kanssa

Dovre on allekirjoittanut puitesopimuksen Norjan valtion rakennusyhtiön (Statsbygg) kanssa

Dovre on allekirjoittanut puitesopimuksen Norjan valtion rakennusyhtiön (Statsbygg) kanssa

Dovre Group Oyj Lehdistötiedote 2.3.2021 13.00

Dovre allekirjoitti puitesopimuksen Norjan valtion rakennusyhtiön kanssa

Dovre Groupin konsultointiyksikkö on allekirjoittanut puitesopimuksen Norjan valtion rakennusyhtiön kanssa valtion rakennusprojektien hinta-hyöty analyysien tekemisestä. Sopimus sisältää rakennusten rakentamisen ja ylläpidon ympäristövaikutuslaskelmat. Työ tehdään yhdessä norjalaisen Institute of Transport Economicsin kanssa, joka toimii Dovren alihankkijana. Sopimus alkoi tammikuussa 2021 ja jatkuu kaksi vuotta sisältäen option kahdesta lisävuodesta.

«Puitesopimus Statsbyggin kanssa vahvistaa asemaamme merkittävänä taloudellisten analyysien toimittajana koskien joitakin Norjan isoimpia ja monimutkaisimpia rakennusprojekteja", sanoo Stein Berntsen, Dovren konsultointiyksikön johtaja.

Lisätietoja:
DOVRE GROUP OYJ
Arve Jensen
Toimitusjohtaja
Puh. +47 90 60 78 11
Arve.jensen@dovregroup.com
www.dovregroup.com


Dovre Group
on kansainvälisesti toimiva projektihenkilöstön ja -johtamisen palvelutoimittaja. Dovre Group -konsernin liiketoimintaryhmät ovat Projektihenkilöstö ja Konsultointi. Konsernilla on toimipisteet Kanadassa, Norjassa, Singaporessa, Suomessa ja Yhdysvalloissa. Maailmanlaajuisesti konsernissa toimii yli 650 henkilöä. Dovre Group Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä (tunnus: DOV1V). Yhtiön kotisivu: www.dovregroup.com.

Statsbygg on Norjan valtion omistamien rakennusten asiamies, ylläpitäjä ja kehittäjä, jonka lisäksi se toimii hallituksen neuvonantajana rakennus- ja kiinteistöasioissa. Sen hallintaan kuuluu 2300 julkista rakennusta Norjassa ja ulkomailla. Organisaatiolla on 850 työntekijää ja sillä on pääkonttori Oslossa ja sivukonttoreita Porsgrunnissa, Bergenissä,Trondheimissa ja Tromsøssa. www.statsbygg.no
JAKELU:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.dovregroup.com

Alkuperäinen artikkeli