Etusivu » Siili Solutions Oyj sai hyväksynnän Supercharge-kaupan toteuttamiselle

Siili Solutions Oyj sai hyväksynnän Supercharge-kaupan toteuttamiselle

Siili Solutions Oyj sai hyväksynnän Supercharge-kaupan toteuttamiselle

Siili Solutions Oyj Pörssitiedote 4.2.2021 klo 17.45

Unkarin innovaatio- ja teknologiaministeriö on hyväksynyt Siili Solutions Oyj:n (”Siili”) ja Supercharge Holding Zrt:n välisen yrityskaupan, jossa Siili on sopinut ostavansa 55 prosenttia digitaalisten ratkaisujen toimittamiseen erikoistuneesta unkarilaisesta Supercharge Kft -yhtiöstä. Siili julkaisi tiedotteen yrityskauppaan liittyen 4.12.2020. Kauppa tullaan toteuttamaan helmikuun 2021 loppuun mennessä.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Marko Somerma
Puhelin: 050 518 1496, sähköposti: marko.somerma(at)siili.com

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.siili.com/fi

Siili Solutions lyhyesti
Siili Solutions Oyj on digitaalisen muotoilutoimiston ja teknologian moniosaajan ainutlaatuinen yhdistelmä. Kaiken työmme lähtökohtana on syvällinen ymmärrys ihmisen käyttäytymisestä. Siili on asiakkaalle paras kumppani, kun haetaan kasvua, tehokkuutta ja kilpailuetua digitaalisin keinoin. Siilillä on toimistot Suomessa, Saksassa, Puolassa ja USA:ssa. Siili Solutions Oyj:n osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla. Siili on kasvanut kannattavasti perustamisestaan vuodesta 2005 lähtien. www.siili.com/fi

Alkuperäinen artikkeli