Etusivu » Savosolar on solminut sovintosopimuksen Sunti SAS:n kanssa

Savosolar on solminut sovintosopimuksen Sunti SAS:n kanssa

Savosolar on solminut sovintosopimuksen Sunti SAS:n kanssa

Savosolar Oyj
Yhtiötiedote, Sisäpiiritieto 15.2.2021 klo 13.00 (CET)

Savosolar on solminut sovintosopimuksen Sunti SAS:n kanssa

Savosolar Oyj (”Savosolar” tai ”Yhtiö”) tiedotti 8.1.2021 saaneensa ennakkotiedon Montpellierin kauppatuomioistuimen 23.12.2020 tekemästä ratkaisusta Savosolarin ja ranskalaisen Sunti SAS:n välisessä riita-asiassa.

Savosolar ja Sunti SAS ovat nyt solmineet sovintosopimuksen, jonka mukaan kumpikaan osapuoli ei valita Montpellierin kauppatuomioistuimen 23.12.2020 tekemästä ratkaisusta. Savosolarin Sunti SAS:lle maksettavaksi tulevan vahingonkorvauksen ja kertyneiden korkojen lopullinen määrä on yhteensä noin 137.000 euroa.

SAVOSOLAR OYJ

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jari Varjotie
Puh: +358 400 419 734
Sähköposti: jari.varjotie@savosolar.com
Tämä yhtiötiedote sisältää tietoja, joita Savosolar Oyj:n on julkaistava markkinoiden väärinkäyttöasetuksen (MAR) perusteella. Yhtiötiedote toimitettiin julkaistavaksi 15.2.2021 klo 13.00 (CET) edellä mainitun henkilön toimesta.
Savosolar lyhyesti

Savosolarin erittäin tehokkaat keräimet ja suuren mittakaavan aurinkolämpöjärjestelmät ovat vieneet aurinkolämpöenergiateknologian aivan uudelle tasolle. Yhtiön keräimissä on patentoidut, nanopinnoitetut suoravirtausabsorberit, ja tällä johtavalla teknologialla Savosolar auttaa asiakkaitaan tuottamaan puhdasta ja kilpailukykyistä energiaa. Savosolarin visio on olla ensisijainen valinta tehokkaiden aurinkolämpöjärjestelmien toimittajana maailmanlaajuisesti. Yhtiö keskittyy suuren mittakaavan projekteihin kaukolämmön tuotannossa, teollisuuden prosessilämmityksessä ja kiinteistöjärjestelmissä – eli markkinoihin, joissa on iso nopean kasvun potentiaali. Yhtiö toimittaa ensisijaisesti kokonaisia järjestelmiä suunnittelusta asennukseen käyttäen parhaita paikallisia yhteistyökumppaneita. Savosolar on tunnustetusti alan innovatiivisin yritys ja haluaa pysyäkin sellaisena. Yhtiö on myynyt ja toimittanut tuotteitaan lähes 20 maahan neljällä mantereella. Savosolarin osake on listattu Nasdaq First North Growth Market Swedenissä tunnuksella SAVOS ja Nasdaq First North Growth Market Finlandissa tunnuksella SAVOH. www.savosolar.com.
Yhtiön Hyväksytty Neuvonantaja on Augment Partners AB, info@augment.se, puh. +46 8 505 65 172.

Alkuperäinen artikkeli