Etusivu » Markku Lappalainen Kesla Oyj:n traktorivarusteet -liiketoimintayksikön johtajaksi

Markku Lappalainen Kesla Oyj:n traktorivarusteet -liiketoimintayksikön johtajaksi

Markku Lappalainen Kesla Oyj:n traktorivarusteet -liiketoimintayksikön johtajaksi

KESLA OYJ PÖRSSITIEDOTE 19.2.2021 KLO 14:30

Markku Lappalainen Kesla Oyj:n traktorivarusteet -liiketoimintayksikön johtajaksi

Keslan uudeksi traktorivarusteiden liiketoimintajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty insinööri MBA Markku Lappalainen. Markku on tehnyt pitkän uran kansainvälisen myynnin, markkinoinnin ja teollisuuden johtotehtävissä Agcolla ja LLP Farm Machinery Group Oy:n toimitusjohtajana. Keslalle Lappalainen siirtyy Toyota Gazoo Racing World Rally Teamistä ja hän aloittaa uudessa tehtävässään 15.3.2021.

KESLA OYJ

Simo Saastamoinen

toimitusjohtaja

LISÄTIETOJA:

Toimitusjohtaja Simo Saastamoinen, 040 560 9310

JAKELU:

Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.kesla.com

Kesla on metsäteknologian ja materiaalikäsittelyn kehittämiseen, markkinointiin ja valmistukseen erikoistunut konepajakonserni, joka tuottaa asiakkaan alustaan integroituvia, parasta käyttökokemusta tuottavia ja asiakkaan liiketoimintaa edistäviä laadukkaita materiaalinkäsittelyratkaisuja. Keslan liiketoiminta on keskittynyt kolmeen liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat traktorivarusteet, puunkorjuulaitteet sekä auto- ja teollisuusnosturit. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2020 40 miljoonaa euroa. Konsernin viennin osuus liikevaihdosta oli 70 %. Vuonna 1960 perustetulla Keslalla on tuotantolaitokset Joensuussa, Kesälahdella ja Ilomantsissa sekä myyntiyhtiö Appenweierissa, Saksassa. Keslan palveluksessa on noin 250 henkeä. Keslan A-osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. #yourlifetimematch.

Alkuperäinen artikkeli