Etusivu » Kesla Oyj:n vuosikertomus vuodelta 2020 julkaistu

Kesla Oyj:n vuosikertomus vuodelta 2020 julkaistu

Kesla Oyj:n vuosikertomus vuodelta 2020 julkaistu

KESLA OYJ PÖRSSITIEDOTE 11.2.2021 klo 11.00

Kesla Oyj:n vuosikertomus vuodelta 2020 julkaistu

Kesla Oyj:n vuosikertomus vuodelta 2020 on luettavissa tämän tiedotteen liitteenä sekä yhtiön internetsivuilla osoitteessa www.kesla.com kohdassa Sijoittajat – Vuosikertomukset. Vuosikertomus sisältää vastuullisuusraportin, tilinpäätöksen, hallituksen toimintakertomuksen, selvityksen yhtiön hallinto- ja ohjausjärjestelmästä sekä palkitsemisraportin.

Kesla julkaisee vuosikertomuksen ensimmäistä kertaa European Single Electronic Format (ESEF) -raportointivaatimusten mukaisesti. XBRL-merkinnät ovat tilintarkastettuja.

Vuosikertomus digitaalisena julkaisuna: https://issuu.com/keslaoyj/docs/2021_2_vuosikertomus_ja_vastuullisuusraportti_fina?fr=sYmE0NjMwMTQ5OTQ

KESLA OYJ
Simo Saastamoinen
toimitusjohtaja

LISÄTIETOJA:
Toimitusjohtaja Simo Saastamoinen, 040 560 9310

JAKELU:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.kesla.com

Kesla on metsäteknologian ja materiaalikäsittelyn kehittämiseen, markkinointiin ja valmistukseen erikoistunut konepajakonserni, joka tuottaa asiakkaan alustaan integroituvia, parasta käyttökokemusta tuottavia ja asiakkaan liiketoimintaa edistäviä laadukkaita materiaalinkäsittelyratkaisuja. Keslan liiketoiminta on keskittynyt kolmeen liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat traktorivarusteet, puunkorjuulaitteet sekä auto- ja teollisuusnosturit. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2020 40 miljoonaa euroa. Konsernin viennin osuus liikevaihdosta oli 70 %. Vuonna 1960 perustetulla Keslalla on tuotantolaitokset Joensuussa, Kesälahdella ja Ilomantsissa sekä myyntiyhtiö Appenweierissa, Saksassa. Keslan palveluksessa on noin 250 henkeä. Keslan A-osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. #yourlifetimematch.

Liitteet

Alkuperäinen artikkeli