Etusivu » Kesla Oyj:n Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä / Korjaava tiedote

Kesla Oyj:n Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä / Korjaava tiedote

Kesla Oyj:n Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä / Korjaava tiedote

KESLA OYJ KORJAAVA TIEDOTE 5.2.2021 klo 16.30

Tämä tiedote korvaa 5.2.2021 klo 10.00 julkaistun Kesla Oyj:n pörssitiedotteen. Aiemmin julkaistun tiedotteen sisältöön ei tullut muutosta, mutta julkaistu liite oli virheellinen. Tämän tiedotteen liitteenä on korjattu Selvitys Kesla Oyj:n hallinto- ja ohjausjärjestelmästä.

KESLA OYJ:N SELVITYS HALLINTO- JA OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ

Kesla Oyj:n Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä (Corporate Governance Statement) vuodelta 2020 on luettavissa tämän tiedotteen liitteenä sekä yhtiön internetsivuilla osoitteessa http://www.kesla.com/fi/sijoittajat/hallinnointi.

Myös toimielinten palkitsemisraportti ovat nähtävillä yhtiön internetsivuilla http://www.kesla.com/fi/sijoittajat/hallinnointi/palkka-ja-palkkiojarjestelma/

KESLA OYJ
Simo Saastamoinen
toimitusjohtaja

LISÄTIETOJA:
toimitusjohtaja Simo Saastamoinen, 040 560 9310

JAKELU:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.kesla.com

Kesla on metsäteknologian ja materiaalikäsittelyn kehittämiseen, markkinointiin ja valmistukseen erikoistunut konepajakonserni, joka tuottaa asiakkaan alustaan integroituvia, parasta käyttökokemusta tuottavia ja asiakkaan liiketoimintaa edistäviä laadukkaita materiaalinkäsittelyratkaisuja. Keslan liiketoiminta on keskittynyt kolmeen liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat traktorivarusteet, puunkorjuulaitteet sekä auto- ja teollisuusnosturit. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2020 40 miljoonaa euroa. Konsernin viennin osuus liikevaihdosta oli 70 %. Vuonna 1960 perustetulla Keslalla on tuotantolaitokset Joensuussa, Kesälahdella ja Ilomantsissa sekä myyntiyhtiö Appenweierissa, Saksassa. Keslan palveluksessa on noin 250 henkeä. Keslan A-osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. #yourlifetimematch.

Liite

Alkuperäinen artikkeli