Etusivu » Gofore Oyj: Goforen vuoden 2020 tilinpäätöstiedotteen julkistaminen ja kutsu tulosesitykseen

Gofore Oyj: Goforen vuoden 2020 tilinpäätöstiedotteen julkistaminen ja kutsu tulosesitykseen

Gofore Oyj: Goforen vuoden 2020 tilinpäätöstiedotteen julkistaminen ja kutsu tulosesitykseen

GOFORE OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 19.2.2021 KLO 12.00
Goforen vuoden 2020 tilinpäätöstiedotteen julkistaminen ja kutsu tulosesitykseen
Gofore Oyj julkistaa vuoden 2020 tilinpäätöstiedotteensa perjantaina 5.3.2021 noin klo 9.00 Suomen aikaa.
Webcast-lähetys analyytikoille ja sijoittajille järjestetään samana päivänä 5.3.2021 alkaen klo 13.00. Tuloksen esittelevät toimitusjohtaja Mikael Nylund ja talousjohtaja Teppo Talvinko. Tilaisuus pidetään englannin kielellä.

Lähetystä voi seurata suorana verkossa osoitteessa https://gofore.videosync.fi/financial-statements-2020. Osallistujat voivat esittää kysymyksiä kirjallisesti webcast-alustan kautta.

Tilaisuuden esitykset ovat saatavilla klo 13.00 osoitteessa www.gofore.com/sijoita. Tilaisuuden tallenne on saatavilla myöhemmin samalla sivulla.
Lisätietoja:
Mikael Nylund, toimitusjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 540 2280
mikael.nylund@gofore.com

Gofore Oyj on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme digitaalista, eettistä maailmaa. Meitä on Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä yli 700 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 78 milj. euroa. Gofore Oyj:n osake noteerataan Nasdaq First North Growth Finland -markkinapaikalla. Lisätietoja: www.gofore.fi.

Alkuperäinen artikkeli