Etusivu » Muutos Sampo-konsernin johtoryhmän kokoonpanoon

Muutos Sampo-konsernin johtoryhmän kokoonpanoon

Muutos Sampo-konsernin johtoryhmän kokoonpanoon

SAMPO OYJ PÖRSSITIEDOTE 20.1.2021 klo 12.00

Muutos Sampo-konsernin johtoryhmän kokoonpanoon

Sammon tytäryhtiön Ifin sisäisen organisaatiomuutoksen seurauksena Ivar Martinsen on jättänyt tänään tehtävänsä yritysasiakasliiketoiminnasta vastaavana johtajana ja samalla hän on Sammon hallituksen päätöksellä jäänyt pois Sammon johtoryhmästä.

Martinsen työskentelee tästä päivästä alkaen Ifissä neuvonantajana. Uudessa tehtävässään Martinsen toimii Ifin toimitusjohtajan ja Sammon konsernijohtajan tukena vahinkovakuutusliiketoimintaan liittyvissä kysymyksissä. Martinsen vastasi Ifin yritysasiakasliiketoiminnasta vuodesta 2003 alkaen ja toimi Sammon johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2005 alkaen.

Yritysasiakasliiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi on nimitetty Klas Svensson, joka siirtyy uuteen toimeen henkilöasiakasliiketoiminnan Digital Sales & Customer Experience -liiketoimintayksikön johtotehtävistä. Svensson on toiminut Ruotsin ja Tanskan henkilöasiakasliiketoiminnan eri tehtävissä vuodesta 2012 alkaen.

SAMPO OYJ
Sijoittajasuhteet ja konserniviestintä

Lisätiedot:
Jarmo Salonen
Johtaja, sijoittajasuhteet ja konserniviestintä
puh. 010 516 0030

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Lontoon pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet
Finanssivalvonta
www.sampo.com

Alkuperäinen artikkeli