Etusivu » Muutos Aktian johtoryhmässä

Muutos Aktian johtoryhmässä

Muutos Aktian johtoryhmässä

Aktia Pankki Oyj
Pörssitiedote
8.1.2021 klo 9.00

Muutos Aktian johtoryhmässä

Aktian tietohallinnosta vastaava johtaja (Chief Information Officer) Juha Volotinen on ilmoittanut eroavansa yhtiön palveluksesta. Hän lopettaa tehtävässään maaliskuun 2021 aikana. Volotinen on työskennellyt Aktiassa vuodesta 2010 ja toiminut johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2017 lähtien.

”Juha Volotisella on ollut merkittävä rooli Aktian tietohallinnon kehittämisessä kuluneina vuosina. Haluan kiittää Juhaa hänen pitkäaikaisesta ja määrätietoisesta työstään Aktian hyväksi ja toivotan hänelle menestystä jatkossa”, sanoo Aktian toimitusjohtaja Mikko Ayub.

Aktia käynnistää välittömästi prosessin seuraajan rekrytoimiseksi.

Aktia Pankki Oyj

Lisätietoja:
Mikko Ayub, toimitusjohtaja, +358 10 247 6250

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Tiedotusvälineet
www.aktia.com

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toiselle jo 200 vuoden ajan. Palvelemme asiakkaitamme digitaalisten kanavien kautta kaikkialla ja kasvokkain toimipisteissämme pääkaupunkiseudulla sekä Turun, Tampereen, Vaasan ja Oulun seuduilla. Palkitun varainhoitomme rahastoja myydään myös kansainvälisesti. Työllistämme noin 750 henkilöä eri puolella Suomea. Aktian hallinnoitavat asiakasvarat (AuM) 31.12.2019 olivat 9,9 miljardia euroa ja taseen arvo 9,7 miljardia euroa. Aktian osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä (AKTIA). aktia.com.

Alkuperäinen artikkeli