Etusivu » INVESTORS HOUSE: YLI 4500 VUOKRATTUA ASUNTOA – KASVU JATKUU VAKAANA

INVESTORS HOUSE: YLI 4500 VUOKRATTUA ASUNTOA – KASVU JATKUU VAKAANA

INVESTORS HOUSE: YLI 4500 VUOKRATTUA ASUNTOA – KASVU JATKUU VAKAANA

Investors House Oyj

Lehdistötiedote 4.1.2021 klo 12:00

Investors House: Yli 4500 vuokrattua asuntoa – kasvu jatkuu vakaana

Investors House -konserniin kuuluva OVV-ketju vuokrasi joulukuussa yhteensä 316 asuntoa, mikä on noin prosentin enemmän kuin edellisvuoden vastaavan ajankohdan 313 asuntoa. Vuositasolla 1-12/2020 OVV-ketjun vuokraamien asuntojen määrä 4512 asuntoa on sekin edellisvuoden 4491 asunnon tasoa korkeampi.

”Vuosi 2020 oli monin tavoin poikkeuksellinen. Vaikutukset asuntomarkkinaan jäivät kuitenkin vähäisiksi, minkä myös OVV-ketjun kasvaneet vuokrausmäärät osoittavat. Useissa maakuntakeskuksissa on edelleen vuokralaisen markkinat asuntojen ylitarjonnasta johtuen, kun taas pääkaupunkiseudulla väestönkasvu pitää markkinatilanteen paremmin tasapainossa. Tästä on hyvä jatkaa kasvu-uralla myös vuonna 2021.”, sanoo Kiinteistövarallisuudenhoidosta vastaava johtaja Antti Lahtinen.

Asuntovuokrausta ja Kokonaispalvelua Investors Housen Kiinteistövarallisuudenhoidon yksikössä tekee franchising-yrittäjyyteen perustuva OVV-ketju 12 paikkakunnalla.

Helsinki 4.1.2021

Investors House Oyj

Lisätiedot:
Johtaja Antti Lahtinen, Investors House Kiinteistövarallisuudenhoito, puh 040 538 6931

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.investorshouse.fi

Investors House luo omistaja-arvoa yhdistämällä osaamisensa kiinteistö- ja finanssimarkkinan koko arvoketjussa. Toimintamalli tarjoaa useita kasvu- ja ansaintamahdollisuuksia, minkä lisäksi yhtiö pystyy hyödyntämään tehokkaasti markkinoilla avautuvia mahdollisuuksia ja allokoimaan pääomia parhaaksi katsomallaan tavalla.

Alkuperäinen artikkeli