Etusivu » Innofactor toteuttaa pilviratkaisun norjalaiselle rahoituspalvelualan yritykselle

Innofactor toteuttaa pilviratkaisun norjalaiselle rahoituspalvelualan yritykselle

logo.png

Innofactor toteuttaa pilviratkaisun norjalaiselle rahoituspalvelualan yritykselle

Innofactor Oyj:n sisäpiiritieto 29.1.2021 klo 16.35

Innofactor ja norjalainen rahoituspalvelualan yritys ovat allekirjoittaneet sopimuksen koskien palveluiden siirtämistä ja toteuttamista Microsoft Azure -pilvipalvelualustalla. Toimitus perustuu Innofactor Virtual Data Center -ratkaisuun.

Sopimuksen arvonlisäveroton hinta on noin 500 000 euroa ja palvelut toimitetaan vuoden 2021 aikana.

Espoossa 29.1.2021

INNOFACTOR OYJ

Sami Ensio, toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Sami Ensio, toimitusjohtaja
Innofactor Oyj
Puh. 050 584 2029
sami.ensio@innofactor.com

Jakelu:
NASDAQ Helsinki
Keskeiset mediat
www.innofactor.com

Innofactor
Innofactor on johtava yritysten, julkishallinnon ja kolmannen sektorin modernin digitaalisen organisaation edistäjä Pohjoismaissa yli 1 500 asiakkaalleen. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja johtava osaaminen. Innofactorilla työskentelee yli 500 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Vuosina 2015–2019 Innofactorin liikevaihdon vuotuinen kasvu on ollut keskimäärin 10 %. Innofactor Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ Helsinki Oy:n päälistalla toimialalla teknologia. www.innofactor.fi #ModernDigitalOrganization #PeopleFirst #CreatingSmiles

Alkuperäinen artikkeli