Etusivu » Aktia Pankki Oyj suuntaa maksuttoman osakeannin yhtiölle itselleen

Aktia Pankki Oyj suuntaa maksuttoman osakeannin yhtiölle itselleen

Aktia Pankki Oyj suuntaa maksuttoman osakeannin yhtiölle itselleen

Aktia Pankki Oyj
Pörssitiedote
28.1.2021 klo 17.00

Aktia Pankki Oyj suuntaa maksuttoman osakeannin yhtiölle itselleen

Aktia Pankki Oyj:n hallitus on 16.4.2020 pidetyn varsinaisen yhtiökokouksen sille myöntämän osakeantivaltuutuksen nojalla tänään päättänyt 100 000 uuden osakkeen antamisesta yhtiölle itselleen vastikkeetta. Yhtiölle liikkeeseen laskettavat osakkeet tullaan käyttämään yhtiön kannustinjärjestelmien mukaisten palkkioiden maksamiseen.

Yhtiön osakkeiden kokonaislukumäärä on liikkeeseenlaskun jälkeen 69 674 173 osaketta, joista 208 069 osaketta on yhtiön hallussa.

Uudet osakkeet merkitään kaupparekisteriin arviolta 9.2.2021, minkä jälkeen yhtiö viipymättä hakee uusien osakkeiden ottamista kaupankäynnin kohteeksi Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle yhdessä yhtiön olemassa olevien osakkeiden kanssa.

Aktia Pankki Oyj

Lisätietoja:
Ari Syrjäläinen, lakiasiainjohtaja, puh. 050 362 9587

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Tiedotusvälineet
www.aktia.com

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toiselle jo 200 vuoden ajan. Palvelemme asiakkaitamme digitaalisten kanavien kautta kaikkialla ja kasvokkain toimipisteissämme pääkaupunkiseudulla sekä Turun, Tampereen, Vaasan ja Oulun seuduilla. Palkitun varainhoitomme rahastoja myydään myös kansainvälisesti. Työllistämme noin 750 henkilöä eri puolella Suomea. Aktian hallinnoitavat asiakasvarat (AuM) 31.12.2019 olivat 9,9 miljardia euroa ja taseen arvo 9,7 miljardia euroa. Aktian osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä (AKTIA). aktia.com.

Alkuperäinen artikkeli