Etusivu » Yleiselektroniikka Oyj:n hallitus on päättänyt, että osinkoa ei vuodelta 2019 makseta

Yleiselektroniikka Oyj:n hallitus on päättänyt, että osinkoa ei vuodelta 2019 makseta

Yleiselektroniikka Oyj:n hallitus on päättänyt, että osinkoa ei vuodelta 2019 makseta

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote 22.12.2020 KLO 19:00

Yleiselektroniikka Oyj:n hallitus on 16.4.2020 pidetyn varsinaisen yhtiökokouksen valtuutuksen nojalla tänään päättänyt, ettei yhtiö maksa osinkoa vuodelta 2019. Tämä päätös tukee yhtiön yritysostovetoisen kasvustrategian jatkamista tulevaisuudessa.

Vuoden 2020 osingon maksusta hallitus tulee antamaan uuden esityksen varsinaiselle yhtiökokoukselle vuoden 2020 tilinpäätöstiedotteen julkistuksen yhteydessä 18.2.2021.

Espoossa, 22.12.2020

Yleiselektroniikka Oyj
Hallitus

Jakelu:
Helsingin pörssi
keskeiset tiedotusvälineet,
www.yeint.fi

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Kari Nerg
+358 44 341 8514

Yleiselektroniikka-konserni lyhyesti:

Yleiselektroniikka-konserni on Helsingin pörsissä listattu yhtiö, joka muodostuu kahdesta liiketoimintayksiköstä; elektroniikkateollisuuden alalla toimivasta Yleiselektroniikasta ja teollisuuden ja rakentamisen alalla toimivasta Machinerystä. Konsernin pro forma -liikevaihto vuonna 2019 oli 111,8 milj.€ ja se työllistää noin 330 henkilöä – Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Vuonna 1969 perustettu Yleiselektroniikka on Pohjois-Euroopan vanhimpia ammattielektroniikan myynti- ja jakeluyrityksiä. Päätuotteita ovat elektroniikan komponentit sekä mittaus- ja testauslaitteet ja asiakkaita elektroniikan valmistajat, huollot sekä tutkimus & tuotekehitys. Suomen ulkopuolella Yleiselektroniikka tunnetaan YE International nimellä.

Machinery on vuonna 1911 perustettu suomalainen tekninen tukkukauppa, joka tarjoaa markkinan johtavien päämiesten työkaluja ja -koneita, sekä ratkaisuja teollisiin koneisiin, generaattoreihin ja rakennuskoneisiin. Lisäksi Machinery tarjoaa sopimuskumppaneidensa tuotteiden kunnossapitoa ja huoltoa sekä asennettuja ratkaisuja.

Alkuperäinen artikkeli