Etusivu » Valoe Oyj:n ja Winancen välisen rahoitusjärjestelyn mukaisten vaihtovelkakirjalainojen ja warranttien liikkeeseenlasku ja vaihtovelkakirjalainojen vaihtaminen osakkeiksi

Valoe Oyj:n ja Winancen välisen rahoitusjärjestelyn mukaisten vaihtovelkakirjalainojen ja warranttien liikkeeseenlasku ja vaihtovelkakirjalainojen vaihtaminen osakkeiksi

Valoe Oyj:n ja Winancen välisen rahoitusjärjestelyn mukaisten vaihtovelkakirjalainojen ja warranttien liikkeeseenlasku ja vaihtovelkakirjalainojen vaihtaminen osakkeiksi

Valoe Oyj Pörssitiedote 30.12.2020 klo 17.40

Valoe Oyj (”Valoe” tai "Yhtiö") on 22.4.2020 julkistetun Yhtiön ja Winance Investmentin (”Winance”) välisen rahoitusjärjestelyn (”Rahoitusjärjestely”) ehtojen mukaisesti nostanut yhteensä 300.000 euroa Rahoitusjärjestelyn mukaisesta kolmannesta Lainaerästä sekä antanut Winancelle siihen liittyen yhteensä 300 vaihtovelkakirjaa ja 1.200.000 warranttia.

Lisäksi Valoen hallitus on 22.4.2020 julkistetun Yhtiön ja Winancen välisen rahoitusjärjestelyn ehtojen mukaisesti päättänyt hyväksyä Winacen pyynnön vaihtaa 150.000 euron vaihtovelkakirjalainaosuus Yhtiön osakkeiksi merkintähinnalla 0,04 euroa per osake. Vaihto toteutetaan siirtämällä Winancelle yhteensä 3.750.000 kappaletta Yhtiön hallussa olevia omia osakkeita. Siirron jälkeen Yhtiön hallussa on yhteensä 14.765.616 kappaletta Yhtiön omia osakkeita.

Mikkelissä 30. päivänä marraskuuta 2020

Valoe Oyj

HALLITUS

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Iikka Savisalo, Valoe Oyj
p. 0405216082
email: iikka.savisalo@valoe.com

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.valoe.com

Valoen toimiala muodostuu uusiutuvaan energiaan, erityisesti aurinkosähköön, liittyvistä sovellutuksista. Valoe myy sen omaan teknologiaan pohjautuvaa automaattista aurinkosähkömodulien valmistustekniikkaa, modulien valmistuslinjoja, moduleita sekä modulien avainkomponentteja. Valoen pääkonttori on Mikkelissä.

Alkuperäinen artikkeli