Etusivu » SATO Oyj:n markkinointi- ja viestintäjohtaja Miia Eloranta siirtyy uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle

SATO Oyj:n markkinointi- ja viestintäjohtaja Miia Eloranta siirtyy uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle

SATO Oyj:n markkinointi- ja viestintäjohtaja Miia Eloranta siirtyy uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle

SATO Oyj pörssitiedote 3.12.2020 klo 9.30
SATO Oyj:n markkinointi- ja viestintäjohtaja Miia Eloranta jättää tehtävänsä ja siirtyy uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle. Eloranta on toiminut SATO Oyj:n markkinointi- ja viestintäjohtajana vuodesta 2016 saakka.
-Kiitän Miiaa hänen ammattimaisesta panoksestaan SATOn hyväksi niin markkinoinnin, viestinnän kuin vastuullisuustyönkin saralla. Samalla toivotan hänelle menestystä tuleviin haasteisiin, toimitusjohtaja Sharam Rahi sanoo.
Lisätietoja:

SATO Oyj
Toimitusjohtaja Sharam Rahi, puh: 0201 34 4001
JAKELU: NASDAQ Helsinki Oy, Euronext Dublin, keskeiset tiedotusvälineet, www.sato.fi
SATO Oyj on yksi Suomen johtavista vuokranantajista. SATOn tavoitteena on tarjota kattavat vuokra-asumisen vaihtoehdot ja erinomainen asiakaskokemus. SATOn omistuksessa oli vuoden 2019 lopussa yhteensä yli 26 000 asuntoa Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa ja Pietarissa.

Edistämme toiminnallamme kestävää kehitystä ja aloitteellisuutta sekä toimimme avoimessa vuorovaikutuksessa sidosryhmiemme kanssa lisäarvon tuottamiseksi. Toimimme pitkäjänteisesti ja kannattavasti. Kasvatamme asunto-omaisuuden arvoa investoinnein ja realisoinnein sekä korjaustoiminnalla.

SATO-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 296 miljoonaa euroa, liikevoitto 726 miljoonaa euroa ja tulos ennen veroja 671 miljoonaa euroa. SATOn sijoitusomaisuuden arvo on noin 4,7 miljardia euroa.

Alkuperäinen artikkeli