Etusivu » ROBIT OYJ LUOVUTTAA OMIA OSAKKEITAAN HALLITUSPALKKIOINA SEKÄ JOHDON PALKANOSUUKSINA

ROBIT OYJ LUOVUTTAA OMIA OSAKKEITAAN HALLITUSPALKKIOINA SEKÄ JOHDON PALKANOSUUKSINA

ROBIT OYJ LUOVUTTAA OMIA OSAKKEITAAN HALLITUSPALKKIOINA SEKÄ JOHDON PALKANOSUUKSINA

ROBIT OYJ PÖRSSITIEDOTE 18.12.2020 KLO 10.30
ROBIT OYJ LUOVUTTAA OMIA OSAKKEITAAN HALLITUSPALKKIOINA SEKÄ JOHDON PALKANOSUUKSINA

Robit Oyj:n hallitus päätti kokouksessaan 18.12.2020 luovuttaa yhteensä 19 893 yhtiön osaketta hallituspalkkioina hallituskauden 2020 perusteella hallituksen jäsenille. Luovutus perustuu yhtiökokouksen 22.4.2020 antamaan valtuutukseen.

Toimitusjohtajalle päätetiin luovuttaa yhteensä 3 226 osaketta osana kiinteää vuosipalkkaa. Luovutus perustuu toimitusjohtajasopimukseen. Luovutettavien osakkeiden kokonaisarvo on 12 000,72 euroa.

Talousjohtajalle päätetiin luovuttaa yhteensä 8 710 osaketta osaksi kiinteää vuosipalkkaa ja osaksi kertaluontoisena korvauksena. Luovutus perustuu johtajasopimukseen. Luovutettavien osakkeiden kokonaisarvo on 32 401,20 euroa.

Edellä luovutettavien osakkeiden osakekohtainen luovutushinta on 3,72 euroa, joka on Robit Oyj:n osakkeen 17.12.2020 päätöskurssi. Luovutettavien osakkeiden kokonaismäärä on näin ollen yhteensä 31 829 kappaletta ja kokonaisarvo on 118 403,88 euroa.

Osakepalkkiot maksetaan Robit Oyj:n hallussa olevilla yhtiön omilla osakkeilla, joten yhtiön osakkeiden kokonaismäärä ei muutu. Robit Oyj:n hallussa on omia osakkeita 120 964 kappaletta suoritettavien luovutusten jälkeen vastaten 0,6 prosenttia yhtiön osakkeiden kokonaismäärästä.

Osakepalkkiot maksetaan 23.12.2020 mennessä.

ROBIT OYJ
Hallitus

Lisätietoja:
Harri Sjöholm, hallituksen puheenjohtaja
+358 400 622 092
harri.sjoholm@robitgroup.com

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.robitgroup.com

Robit on voimakkaasti kansainvälistynyt kasvuyhtiö, joka myy kulutusosia eli porakalustoa globaalisti asiakkailleen seuraavilla markkinasegmenteillä: kaivosteollisuus, louhinta ja tuenta, maanalainen rakentaminen sekä kaivonporaus. Yhtiön tarjonta jakaantuu kahteen tuote- ja palvelualueeseen: Top Hammer ja Down-the-Hole. Yhtiöllä on maailmalla 9 omaa myynti- ja palvelupistettä ja aktiivinen myyntiverkosto yli 100 maassa. Robitilla on tuotantoyksiköt Suomessa, Etelä-Koreassa, Australiassa ja Englannissa. Robitin osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja osoitteessa: www.robitgroup.com.

Alkuperäinen artikkeli