Etusivu » RAPALA VMC OYJ:N TALOUDELLINEN RAPORTOINTI VUONNA 2021

RAPALA VMC OYJ:N TALOUDELLINEN RAPORTOINTI VUONNA 2021

RAPALA VMC OYJ:N TALOUDELLINEN RAPORTOINTI VUONNA 2021

Rapala VMC Oyj
Pörssitiedote
8.12.2020 klo 18.00


RAPALA VMC OYJ:N TALOUDELLINEN RAPORTOINTI VUONNA 2021

Rapala VMC Oyj julkaisee taloudellista informaatiotaan vuonna 2021 seuraavasti:

– Vuoden 2020 tilinpäätöstiedote 9.2.2021,

– Puolivuosikatsaus tammi-kesäkuulta 15.7.2021 ja

Rapala VMC Oyj:n vuoden 2020 tilinpäätös julkistetaan viikolla 10.

Rapala VMC Oyj noudattaa 30 kalenteripäivän hiljaista jaksoa ennen edellä mainittujen taloudellisten tiedotteiden julkaisemista.

RAPALA VMC OYJ

Nicolas Warchalowski
Toimitusjohtaja

Lisätietoja antavat:
Olli Aho, sijoittajasuhteet, puh. +358 9 7562 540

Jakelu: NASDAQ OMX Helsinki ja keskeiset tiedotusvälineet

Rapala-konsernista
Rapala-konserni on maailman johtava kalastusvälineyritys ja globaali markkinajohtaja uistimissa, kolmihaarakoukuissa ja kalastukseen liittyvissä veitsissä ja työkaluissa. Konsernilla on myös vahva maailmanlaajuinen markkina-asema muissa urheilukalastuksen tuotekategorioissa ja Rapalan jakeluverkosto on alan kattavin. Päätuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa, Ranskassa, Virossa, Venäjällä, Indonesiassa ja Isossa-Britanniassa. Rapala-konsernin brändiportfolioon kuuluu alan johtava brändi, Rapala, ja muita maailmanlaajuisesti tunnettuja brändejä kuten VMC, Sufix, Storm, Blue Fox, Luhr Jensen, Williamson, Dynamite Baits, Mora Ice, StrikeMaster, Marttiini ja Peltonen sekä 13 Fishing Yhdysvaltain ulkopuolella. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 275 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 2 100 henkilöä 42 maassa. Rapala VMC Oyj:n osakkeella on käyty kauppaa Nasdaq Helsingissä vuodesta 1998.

Liite

Alkuperäinen artikkeli