Etusivu » QPR Software toimittaa prosessilouhintaohjelmiston johtavalle eurooppalaiselle logistiikkayhtiölle

QPR Software toimittaa prosessilouhintaohjelmiston johtavalle eurooppalaiselle logistiikkayhtiölle

QPR Software toimittaa prosessilouhintaohjelmiston johtavalle eurooppalaiselle logistiikkayhtiölle

Helsinki, Suomi, 4.12.2020 klo 14:00 – QPR on allekirjoittanut sopimuksen QPR ProcessAnalyzer -ohjelmiston myynnistä johtavan eurooppalaisen logistiikkayhtiön kanssa

Yritys kehittää parhaillaan digitaalisia palveluitaan tehokkuuden lisäämiseksi kaikilla liiketoiminta-alueillaan. Asiakkaan aikomuksena on käyttää QPR ProcessAnalyzer -ohjelmistoa ensisijaisesti hankintaprosessien, kuten Procure-to-Pay (P2P), optimointiin.

Prosessilouhinnan avulla asiakas saa tarvittavan läpinäkyvyyden eri maantieteellisillä ja toiminnallisilla alueilla tapahtuviin yksittäisiin prosesseihinsa. Asiakas valitsi QPR ProcessAnalyzer -ohjelmiston sen joustavuuden, skaalautuvuuden ja tehokkaiden analysointitoimintojen ansiosta.

Analysoimalla useista lähteistä peräisin olevia tapahtumatietoja, pysyy asiakas saamaan kokonaisvaltaisen kuvan prosesseistaan. Tämä mahdollistaa esimerkiksi tehottomien prosessivaiheiden tunnistamisen, ongelmien juurisyiden ymmärtämisen, prosessien kehittämisen ja automatisoinnin tehostamisen.

”Olemme innostuneita mahdollisuudesta tehdä yhteistyötä tämän johtavan logistiikkayhtiön kanssa prosessilouhinnan hyödyntämisessä. Näinä taloudellisesti haastavina aikoina yritykset voivat parantaa tehokkuuttaan merkittävästi optimoimalla prosessinsa. Meillä on erittäin positiivisia kokemuksia siitä miten yritykset ovat pystyneet merkittävästi uudistamaan liiketoimintojaan process mining -teknologian avulla. Olen iloinen siitä, että tämä yritys aloittaa prosessilouhintamatkansa kanssamme”, sanoo johtaja Matti Erkheikki.

QPR Software Oyj

QPR Software Oyj (Nasdaq Helsinki) tarjoaa asiantuntijapalveluja ja ratkaisuja toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen, sekä muutoshankkeiden ja operatiivisen toiminnan tukemiseen. Näiden tueksi QPR Software toimittaa yli 50 maassa strategian toimeenpanon, tulos- ja prosessijohtamisen, prosessilouhinnan (process mining) sekä kokonaisarkkitehtuurin ratkaisuja tukevia ohjelmistoja.

Dare to improve. www.qpr.fi

Lisätietoja:

Matti Erkheikki
Johtaja, QPR Software Oyj
Sähköposti: matti.erkheikki@qpr.com
Puh. +358 40 717 2570

Alkuperäinen artikkeli