Etusivu » Privanet-konsernin vakavaraisuuden laskenta muuttuu

Privanet-konsernin vakavaraisuuden laskenta muuttuu

Privanet Group OyjPrivanet-konsernin vakavaraisuuden laskenta muuttuu

9.12.2020 16:15:01 EET | Privanet Group Oyj | Yhtiötiedote

Privanet Group Oyj
YHTIÖTIEDOTE
9.12.2020 kello 16.15

Privanet-konsernin vakavaraisuuden laskenta muuttuu

Privanet-konsernin vakavaraisuuden laskentatapa muuttuu. Muutoksen taustalla on Privanet Group Oyj:n tytäryhtiö PCM Holding Oy:n (ent. Privanet Capital Markets Oy) toimiluvasta luopuminen, joka on tullut Finanssivalvonnan päätöksellä voimaan. Seurauksena Privanet-konsernin yhtiöiden tarjoamiin sijoituspalveluihin ei enää kuulu kaupankäynti omaan lukuun, jolloin konserniin ei EU:n vakavaraisuusasetuksen mukaisesti sovelleta operatiivisen riskin vakavaraisuusvaatimusta. Konserniyhtiö Privanet Securities Oy tarjoaa asiakkailleen sijoituspalveluna toimeksiantojen toteuttamista ja välittämistä, minkä lisäksi se voi toimia liikkeeseenlaskujen järjestäjänä ilman merkintäsitoumuksen antamista.

Uuden laskentatavan myötä konsernin vakavaraisuutta kuvaavat tunnusluvut ovat yli kaksinkertaiset aiempaan laskentatapaan verrattuna. Privanet raportoi uuden laskentatavan mukaisesta vakavaraisuudesta Finanssivalvonnalle ensimmäisen kerran 31.12.2020 mukaisten taloudellisten tietojen perusteella. Tarkemmat konsernin vakavaraisuutta koskevat tiedot ilmoitetaan tilikaudelta 2020 julkaistavassa vuosikertomuksessa.

Yhteyshenkilöt

Riku Lindström

toimitusjohtaja, Privanet Group Oyj

Puh:

+358 (0)40 864 4483

riku.lindstrom@privanet.fi

Tietoja julkaisijasta Privanet Group Oyj

Privanet Group Oyj on suomalainen sijoituspalvelukonsernin emoyhtiö. Konsernin tytäryhtiö Privanet Securities Oy harjoittaa sijoituspalveluyrityksen toimiluvan mukaista liiketoimintaa keskittyen Suomen johtavan listaamattomien arvopapereiden jälkimarkkinan ylläpitämiseen sekä erinäisiin rahoitusjärjestelyihin. Privanet Groupin toiminnan tarkoituksena on saattaa yhteen suomalaiset rahoitusta tarvitsevat yritykset ja sijoittajat. Yhtiön asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yhteisöt sekä institutionaaliset sijoittajat. www.privanet.fi.

Privanet Group Oyj:n Hyväksyttynä Neuvonantajana toimii Valkia Advisors Oy, puh. +358 (0)50 368 6866.

Liitteet

Tilaa pörssitiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla pörssitiedotteemme sähköpostiisi.

Tilaa

Kaikki tiedotteet on koottu uutishuoneeseen.

UutishuoneAlkuperäinen tiedote