Etusivu » Logistikas Oy:n ja Logistikas Hankinta Oy:n yritysosto saatu päätökseen

Logistikas Oy:n ja Logistikas Hankinta Oy:n yritysosto saatu päätökseen

Logistikas Oy:n ja Logistikas Hankinta Oy:n yritysosto saatu päätökseen

Sievi Capital Oyj
Lehdistötiedote 4.12.2020 klo 11.45

Logistikas Oy:n ja Logistikas Hankinta Oy:n yritysosto saatu päätökseen

Sievi Capital Oyj tiedotti 29.10.2020 allekirjoittaneensa sopimuksen, jolla yhtiö ostaa enemmistön Logistikas Oy:n ja Logistikas Hankinta Oy:n osakekannoista. Yrityskaupan toteutumisen edellytyksenä ollut kilpailuviranomaisten hyväksyntä on saatu ja kauppa on astunut tänään voimaan.

Logistikas Oy ja Logistikas Hankinta Oy ovat merkittäviä logistiikka- ja hankintapalveluiden tuottajia mm. teollisuuden, energian ja kaupan alalla. Jatkossa yhtiöt muodostavat uuden konsernin, jonka tilintarkastamaton pro forma -liikevaihto oli 31.12.2019 päättyneellä tilikaudella 20,7 miljoonaa euroa ja käyttökate 1,4 miljoonaa euroa.

”Kaupan saaminen päätökseen mahdollistaa yhtiöiden uuden kasvuvaiheen käynnistämisen. Odotamme innolla työn aloittamista uuden hallituksen ja yhtiön johdon kanssa. Orgaanisen kasvun lisäksi näemme mahdollisuuksia epäorgaanisen kasvupolun osalla” toteaa Sievi Capitalin toimitusjohtaja Päivi Marttila.

Yhtiöiden nykyiset pääosakkaat jatkavat edelleen merkittävinä vähemmistöosakkaina sekä hallitus- ja johtotehtävissä. Logistikas Oy:n toimitusjohtaja Toni Brigatti on innostunut yhteistyön aloittamisesta ja toteaa: ”Olen erittäin tyytyväinen Sievi Capitalin tulosta mukaan kehittämään yhtiöitä ja luottavainen kasvusuunnitelmiemme toteutumiseen. Toteutettu järjestely ja Sievi Capitalin tuki mahdollistavat meille suuremman kasvuloikan tekemisen seuraavien vuosien aikana.”

Sievi Capitalin sijoitus yhtiöön on noin 5,6 miljoonaa euroa. Sijoitus on Sievi Capitalin sijoitusstrategian mukainen enemmistösijoitus, ja se raportoidaan jatkossa osana Sievi Capitalin pääomasijoituksia.

SIEVI CAPITAL OYJ

LISÄTIETOJA:
toimitusjohtaja Päivi Marttila, puh. 0400 285 358

JAKELU:
Keskeiset tiedotusvälineet
www.sievicapital.fi

Sievi Capital on pörssilistattu (Nasdaq Helsinki) pääomasijoitusyhtiö, joka tekee sijoituksia pieniin ja keskisuuriin suomalaisiin yrityksiin. Sievi Capital on kohdeyritysten johdon ja kanssaomistajien kumppani, joka aktiivisena omistajana tukee kohdeyritysten kasvua, tuloksellisuutta ja arvon rakentamista.

Alkuperäinen artikkeli