Etusivu » INVESTORS HOUSE: VUOKRAUSMÄÄRISSÄ PIENTÄ KASVUA

INVESTORS HOUSE: VUOKRAUSMÄÄRISSÄ PIENTÄ KASVUA

INVESTORS HOUSE: VUOKRAUSMÄÄRISSÄ PIENTÄ KASVUA

Investors House Oyj

Lehdistötiedote 1.12.2020 klo 8:30

INVESTORS HOUSE: VUOKRAUSMÄÄRISSÄ PIENTÄ KASVUA

Investors House -konserniin kuuluva OVV-ketju vuokrasi marraskuussa yhteensä 340 asuntoa, mikä on noin prosentin enemmän kuin edellisvuoden vastaavan ajankohdan 338 asuntoa. Kumulatiivisesti 1-11/2020 OVV-ketjun vuokraamien asuntojen määrä 4195 asuntoa on hieman edellisvuoden 4178 asunnon tasoa korkeampi.

”Vuosi 2020 on tuonut haasteita monelle alalle. Asuminen on kuitenkin perustarve eikä asuntovuokrauksessa ole nähty erityistä dramatiikkaa. Poikkeukselliset ajat ovat paikoitellen jopa lisänneet vuokravälittäjän käyttöä.”, sanoo Kiinteistövarallisuudenhoidosta vastaava johtaja Antti Lahtinen.

Asuntovuokrausta ja Kokonaispalvelua Investors Housen Kiinteistövarallisuudenhoidon yksikössä tekee franchising-yrittäjyyteen perustuva OVV-ketju 12 paikkakunnalla.

Helsinki 1.12.2020

Investors House Oyj

Lisätiedot:
Johtaja Antti Lahtinen, Investors House Kiinteistövarallisuudenhoito, puh 040 538 6931

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.investorshouse.fi

Investors House luo omistaja-arvoa yhdistämällä osaamisensa kiinteistö- ja finanssimarkkinan koko arvoketjussa. Toimintamalli tarjoaa useita kasvu- ja ansaintamahdollisuuksia, minkä lisäksi yhtiö pystyy hyödyntämään tehokkaasti markkinoilla avautuvia mahdollisuuksia ja allokoimaan pääomia parhaaksi katsomallaan tavalla.

Alkuperäinen artikkeli