Etusivu » Carrotin toimitusjohtaja vaihtuu

Carrotin toimitusjohtaja vaihtuu

Carrotin toimitusjohtaja vaihtuu

Panostaja Oyj Pörssitiedote, muutokset johto 29.12.2020 klo 13.00


Carrotin toimitusjohtaja vaihtuu

Panostajan sijoituskohteen Carrotin nykyinen toimitusjohtaja Tessa Koivunen on irtisanoutunut tehtävästään ja siirtyy muihin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle. Carrot on aloittanut uuden toimitusjohtajan haun. Vt. toimitusjohtajana toimii operatiivinen johtaja Mika Peltoniemi.

Panostaja Oyj

Tapio Tommila
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Tapio Tommila 040 527 6311

Panostaja on sijoitusyhtiö, joka kehittää aktiivisena omistajana suomalaisia pk-yrityksiä. Yhtiön tavoitteena on olla halutuin kumppani liiketoimintansa myyville yrittäjille, parhaille johtajille sekä sijoittajille. Panostaja kasvattaa yhdessä kumppaniensa kanssa omistaja-arvoa ja luo suomalaisia menestystarinoita. Panostajalla on seitsemän enemmistöomistuksessa olevaa sijoituskohdetta. Panostajan (PNA1V) osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Tilikaudella 2020 konsernin liikevaihto oli 159 miljoonaa euroa.

www.panostaja.fi

Alkuperäinen artikkeli