Etusivu » Aktia Varainhoito Oy sulautuu Aktia Pankki Oyj:hin 1.1.2021

Aktia Varainhoito Oy sulautuu Aktia Pankki Oyj:hin 1.1.2021

Aktia Varainhoito Oy sulautuu Aktia Pankki Oyj:hin 1.1.2021

Aktia Pankki Oyj
Pörssitiedote
18.12.2020 klo 9.00

Aktia Varainhoito Oy sulautuu Aktia Pankki Oyj:hin 1.1.2021

Aktia Pankki Oyj toteuttaa suunnitellusti ja aiemman ilmoituksensa mukaisesti kokonaan omistamansa tytäryhtiön Aktia Varainhoito Oy:n sulauttamisen Aktia Pankki Oyj:hin 1.1.2021.

Sulautuminen on osa konsernin strategista tavoitetta tehostaa toimintaa ja pelkistää konsernirakennetta. Sulautumisen jälkeen varainhoidosta tulee oma toiminta-alueensa Aktia Pankissa.

Varainhoito on keskeinen fokusalue Aktian strategiassa, ja pelkistetty konsernirakenne tukee strategian toteuttamista entisestään. Aktia hakee määrätietoisesti varainhoidon kasvua yksityisasiakkaista ja instituutioista kehittämällä valikoimaa ja tarjoamalla varainhoidon osaamistaan laajemmalle yleisölle sekä Suomessa että kansainvälisesti. Aktia Varainhoito tarjoaa varainhoitopalveluita rahastoille ja muille institutionaalisille asiakkaille.

Sulautuminen ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä.

Aktia Pankki Oyj

Lisätietoja:
Niina Bergring, johtaja, varainhoito, Aktia Pankki Oyj, puh. +358 40 822 1514

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Tiedotusvälineet
www.aktia.com

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toiselle jo 200 vuoden ajan. Palvelemme asiakkaitamme digitaalisten kanavien kautta kaikkialla ja kasvokkain toimipisteissämme pääkaupunkiseudulla sekä Turun, Tampereen, Vaasan ja Oulun seuduilla. Palkitun varainhoitomme rahastoja myydään myös kansainvälisesti. Työllistämme noin 750 henkilöä eri puolella Suomea. Aktian hallinnoitavat asiakasvarat (AuM) 31.12.2019 olivat 9,9 miljardia euroa ja taseen arvo 9,7 miljardia euroa. Aktian osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä (AKTIA). aktia.com.

Alkuperäinen artikkeli