Etusivu » Savosolar toimittaa Etelä-Savon Energialle Mikkeliin Suomen suurimman aurinkolämpöjärjestelmän

Savosolar toimittaa Etelä-Savon Energialle Mikkeliin Suomen suurimman aurinkolämpöjärjestelmän

Savosolar toimittaa Etelä-Savon Energialle Mikkeliin Suomen suurimman aurinkolämpöjärjestelmän

Savosolar Oyj
Yhtiötiedote, Sisäpiiritieto 19.11.2020 klo 13.00 (CET)

Savosolar toimittaa Etelä-Savon Energialle Mikkeliin Suomen suurimman aurinkolämpöjärjestelmän

Savosolar Oyj on saanut tilauksen Etelä-Savon Energia Oy:ltä aurinkolämpöjärjestelmästä, jonka arvo on noin 200 tuhatta euroa. Järjestelmän toimitus ja käyttöönotto on suunniteltu tapahtuvaksi keväällä 2021.

Keräinjärjestelmä asennetaan Mikkelin Tuskun biokaasuaseman yhteyteen ja sen tuottama lämpö ajetaan Mikkelin kaukolämpöverkkoon. Järjestelmä on yhtiön toinen Etelä-Savon Energialle toimittama kaukolämpöverkkoon liitettävä aurinkokeräinjärjestelmä. Järjestelmän keräinpinta-ala on 415 m2. Rakenteilla oleva Tuskun biokaasuasema sijaitsee Savosolarin tehtaan vierellä, joten asennus tulee toimimaan yhtiölle tärkeänä kotimaan referenssikohteena.

Savosolarin toimitusjohtaja Jari Varjotie: ”Toimitettava aurinkolämpöjärjestelmä on jälleen Suomen suurin tähän mennessä. Vaikka kotimaan markkina on kasvanut pienin askelin, on suunta kuitenkin oikea ja asiakkaiden saamat positiiviset kokemukset avaavat mahdollisuuksia yhä suurempien järjestelmien toimittamiselle myös Suomessa.”

SAVOSOLAR OYJ

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jari Varjotie
Puh: +358 400 419 734
Sähköposti: jari.varjotie@savosolar.com
Tämä yhtiötiedote sisältää tietoja, joita Savosolar Oyj:n on julkaistava markkinoiden väärinkäyttöasetuksen (MAR) perusteella. Yhtiötiedote toimitettiin julkaistavaksi 19.11.2020 klo 13.00 (CET) edellä mainitun henkilön toimesta.
Savosolar lyhyesti

Savosolarin erittäin tehokkaat keräimet ja suuren mittakaavan aurinkolämpöjärjestelmät ovat vieneet aurinkolämpöenergiateknologian aivan uudelle tasolle. Yhtiön keräimissä on patentoidut, nanopinnoitetut suoravirtausabsorberit, ja tällä johtavalla teknologialla Savosolar auttaa asiakkaitaan tuottamaan puhdasta ja kilpailukykyistä energiaa. Savosolarin visio on olla ensisijainen valinta tehokkaiden aurinkolämpöjärjestelmien toimittajana maailmanlaajuisesti. Yhtiö keskittyy suuren mittakaavan projekteihin kaukolämmön tuotannossa, teollisuuden prosessilämmityksessä ja kiinteistöjärjestelmissä – eli markkinoihin, joissa on iso nopean kasvun potentiaali. Yhtiö toimittaa ensisijaisesti kokonaisia järjestelmiä suunnittelusta asennukseen käyttäen parhaita paikallisia yhteistyökumppaneita. Savosolar on tunnustetusti alan innovatiivisin yritys ja haluaa pysyäkin sellaisena. Yhtiö on myynyt ja toimittanut tuotteitaan lähes 20 maahan neljällä mantereella. Savosolarin osake on listattu Nasdaq First North Growth Market Swedenissä tunnuksella SAVOS ja Nasdaq First North Growth Market Finlandissa tunnuksella SAVOH. www.savosolar.com.
Yhtiön Hyväksytty Neuvonantaja on Augment Partners AB, info@augment.se, puh. +46 8 505 65 172.

Alkuperäinen artikkeli