Etusivu » QPR Software sai ISO 27001 -sertifikaatin

QPR Software sai ISO 27001 -sertifikaatin

QPR Software sai ISO 27001 -sertifikaatin

Helsinki, 25. marraskuuta 2020 klo 17.00

QPR Softwarelle on myönnetty ISO 27001 Information Security -sertifikaatti ohjelmistopalveluiden ja -ratkaisujen suunnitteluun, markkinointiin ja tuottamiseen 13. marraskuuta 2020 alkaen.

"ISO 27001 sertifikaatti osoittaa QPR:n sitoutumisen tietoturvastandardeihin ja antaa asiakkaillemme varmuuden siitä, että parhaiden käytäntöjen mukaisia tietoturvaprosesseja ja -hallintaa sovelletaan kaikkeen toimintaan. Turvallisuus on QPR:lle ensisijaisen tärkeää niin ohjelmistokehityksessä, pilvipalveluissa kuin kaikessa palveluliiketoiminnassakin. Koko henkilöstö on tietoinen tietoturvasta ja sen merkityksestä, ja olemme rakentaneet soveltuvat järjestelmät, prosessit ja valvontamekanismit varmistamaan, että tuotteemme ovat turvallisia ja asiakkaidemme luottamukselliset tiedot pysyvät aina salassa," sanoo Pekka Keskiivari, QPR Software Oyj:n tuotejohtaja.

Kansainvälinen ISO 27001 -standardi sisältää vaatimukset tietoturvan hallintajärjestelmän perustamisesta, toteuttamisesta, ylläpidosta ja jatkuvasta parantamisesta. Tietoturvan hallintajärjestelmä varmistaa tietojen luottamuksellisuuden, eheyden ja saatavuuden soveltamalla riskienhallintaprosessia ja antaa kaikille osapuolille varmuuden siitä, että riskejä hallitaan asianmukaisesti.

QPR Software:n ISO 27001 sertifikaatin myöntäjä on Bureau Veritas, riippumaton ja akkreditoitu sertifiointielin, joka toimii 140 maassa ja jolla on yli 78 000 työntekijää.

QPR Software Oyj

QPR Software Oyj (Nasdaq Helsinki) tarjoaa asiantuntijapalveluja ja ratkaisuja toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen, sekä muutoshankkeiden ja operatiivisen toiminnan tukemiseen. Näiden tueksi QPR Software toimittaa yli 50 maassa prosessilouhinnan, strategian toimeenpanon, tulos- ja prosessijohtamisen sekä kokonaisarkkitehtuurin ratkaisuja tukevia ohjelmistoja.

Dare to improve. www.qpr.fi

Lisätietoja:

Pekka Keskiivari
Johtaja, QPR Software Oyj
Sähköposti: pekka.keskiivari(at)qpr.com
Puh.. +358 40 717 2570

Lisätietoja QPR ProcessAnalyzer tuotteesta ja process mining ratkaisuista:

https://www.qpr.com/fi/ohjelmistot/qpr-processanalyzer

Alkuperäinen artikkeli