Etusivu » Oma Säästöpankki Oyj:n taloudellinen raportointi ja yhtiökokous vuonna 2021

Oma Säästöpankki Oyj:n taloudellinen raportointi ja yhtiökokous vuonna 2021

Oma Säästöpankki Oyj:n taloudellinen raportointi ja yhtiökokous vuonna 2021

OMA SÄÄSTÖPANKKI OYJ, PÖRSSITIEDOTE 26.11.2020 KLO 15.30, TULOSJULKISTAMISAJANKOHDAT

Oma Säästöpankki Oyj:n taloudellinen raportointi ja yhtiökokous vuonna 2021

Oma Säästöpankki (OmaSp) julkaisee vuonna 2021 taloudellisen informaation seuraavasti:

  • 8.2.2021 Tilinpäätöstiedote vuodelta 2020
  • 3.5.2021 Osavuosikatsaus tammi-maaliskuu 2021
  • 2.8.2021 Osavuosikatsaus tammi-kesäkuu 2021
  • 1.11.2021 Osavuosikatsaus tammi-syyskuu 2021

Vuosikertomus 2020 sisältäen tilinpäätöksen ja hallituksen toimintakertomuksen sekä Capital and Risk Management Report -raportti julkaistaan viikolla 10. Hallinto- ja ohjausjärjestelmän selvitys, Palkitsemisraportti sekä Vastuullisuusraportti vuodelta 2020 julkaistaan myös viikolla 10.

Varsinainen yhtiökokous suunnitellaan pidettäväksi tiistaina 30.3.2021. Yhtiön hallitus kutsuu yhtiökokouksen erikseen koolle myöhemmin.


Oma Säästöpankki Oyj

Lisätietoja:
Minna Sillanpää, viestintäjohtaja, puh. +358 50 66592, minna.sillanpaa@omasp.fi

JAKELU:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.omasp.fi

OmaSp on kasvava suomalainen pankki ja taseen loppusummalla mitattuna Suomen suurin säästöpankki. OmaSp palvelee ympäri Suomen 32 konttorissa ja digitaalisten palvelukanavien kautta 140 000 henkilö- ja yritysasiakasta noin 300 asiantuntijan voimin. OmaSp keskittyy pääasiassa vähittäispankkitoimintaan ja tarjoaa asiakkailleen monipuolisia pankkipalveluja sekä oman taseensa kautta, että välittäen yhteistyökumppaneidensa tuotteita. Välitetyt tuotteet käsittävät luotto-, sijoitus- ja lainaturvatuotteita. OmaSp harjoittaa myös kiinnitysluottopankkitoimintaa.

OmaSp:n keskeisenä tavoitteena on palvella asiakkaita henkilökohtaisesti ja olla lähellä ja läsnä sekä digitaalisissa että perinteisissä kanavissa. OmaSp pyrkii ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen henkilökohtaisen palvelun ja helpon saavutettavuuden kautta. Myös toiminnan ja palvelujen kehittäminen tapahtuu asiakaslähtöisesti. Henkilöstö on sitoutunutta, ja sen urakehitystä pyritään tukemaan monipuolisten tehtävien ja jatkuvan kehittymisen avulla. Merkittävä osa henkilöstöstä omistaa myös OmaSp:n osakkeita.

Alkuperäinen artikkeli