Etusivu » Neo Industrial Oyj: Ylimääräisen yhtiökokouksen päätökset

Neo Industrial Oyj: Ylimääräisen yhtiökokouksen päätökset

Neo Industrial OyjNeo Industrial Oyj: Ylimääräisen yhtiökokouksen päätökset

24.11.2020 15:00:00 EET | Neo Industrial Oyj | Ylimääräisen yhtiökokouksen päätökset

Neo Industrial Oyj:n ylimääräinen yhtiökokous pidettiin tänään 24.11.2020 Hyvinkäällä.

Ylimääräinen yhtiökokous päätti osakkeenomistajien ehdotuksen mukaisesti muuttaa yhtiön yhtiöjärjestyksen 1 §:n momenttia seuraavasti:

1 § Toiminimi
Yhtiön toiminimi on Reka Industrial Oyj, englanniksi Reka Industrial Plc

Ylimääräinen yhtiökokous päätti osakkeenomistajien ehdotuksen mukaisesti muuttaa yhtiön yhtiöjärjestyksen 3 §:n momenttia seuraavasti:

3 § Toimiala
Yhtiön toimialana on laatia ja toteuttaa konsernin strategiaa ja suunnitella sekä toteuttaa taloudellisesti tarkoituksenmukaisia investointeja suoraan tai tytäryhtiöidensä kautta. Yhtiön toimialana on harjoittaa joko suoraan tai tytär- tai osakkuusyhtiöissään sähkö ja tekninen kumi -aloihin liittyvää valmistus- ja muuta liiketoimintaa sekä tutkimus- ja tuotekehitystoimintaa. Yhtiön toimialana on myös omistaa ja hallita osakkeita, osuuksia, arvopapereita ja muuta omaisuutta, valvoa tytär- ja osakkuusyhtiöittensä ja muiden toimintayksikköjensä toimintaa, huolehtia keskitetysti konsernin operatiivisten-, strategisten-, hallinto-, rahoitus-, riskienhallinta- taloushallinto- ja muiden palveluiden tuottamisesta tytär- ja osakkuusyhtiöille. Yhtiö voi harjoittaa myös rahoitustoimintaa sekä hankkia, omistaa, hallita, vuokrata ja käydä kauppaa kiinteistöillä ja arvopapereilla sekä muilla rahoitusinstrumenteilla. Toimintaa voidaan harjoittaa sekä Suomessa että ulkomailla. Liiketoimintaansa yhtiö voi harjoittaa myös aputoiminimillään.

Ylimääräinen yhtiökokous päätti hallituksen sekä valiokuntien jäsenten palkkioista ja kulujen korvausperiaatteista seuraavaa:

Varsinaisen yhtiökokouksen 24.6.2020 päättämä tulospalkkio on voimassa ainoastaan 24.11.2020 asti. Ajalta 24.6.2020 – 24.11.2020 hallituksen jäsenille maksetaan yhtiön B-osakkeen kurssin kehittymiseen sidottu tulospalkkio, jonka määrä on hallituksen puheenjohtajan osalta 1.000 euroa ja hallituksen varsinaisten jäsenten osalta 500 euroa, kerrottuna Neo Industrial Oyj:n B-osakkeen pörssikurssin kehitykseen (lokakuun 2020 keskikurssi – toukokuun 2020 keskikurssi) perustuvalla tuotosta johdetulla kertoimella.

Noin 40 prosenttia tulospalkkiosta maksetaan yhtiön osakkeilla. Muunto osakkeiksi toteutetaan yhtiön B-osakkeen lokakuun 2020 vaihdolla painotetulla keskikurssilla ja osakkeet luovutetaan joulukuussa 2020.

Varsinaisen yhtiökokouksen 24.6.2020 päättämät vuosipalkkiot ja kokouspalkkiot ovat voimassa ainoastaan 24.11.2020 asti. Alkaen 25.11.2020 hallituksen jäsenten vuosipalkkio (12 kuukautta) on 18.000 euroa ja hallituksen puheenjohtajan 25.000 euroa. Hallituksen jäsenten matkakulut korvataan.

Noin 40 prosenttia hallituksen jäsenten vuosipalkkioista maksetaan yhtiön osakkeilla. Muunto osakkeiksi toteutetaan yhtiön B-osakkeen joulukuun 2020 vaihdolla painotetulla keskikurssilla ja osakkeet luovutetaan huhtikuussa 2021.

Ylimääräinen yhtiökokous vahvisti, että valiokuntien jäsenten vuosipalkkio on 2500 euroa. Erillisiä kokouspalkkioita ei makseta.

Ylimääräinen yhtiökokous vahvisti osakkeenomistajien ehdotuksen mukaisesti hallituksen jäsenten lukumääräksi viisi (5) ja valitsi hallitukseen uudestaan seuraavat henkilöt: puheenjohtajaksi Markku E. Rentto, varapuheenjohtajaksi Ari Järvelä ja varsinaiseksi jäseneksi Marjo Matikainen-Kallström. Ylimääräinen yhtiökokous vahvisti osakkeenomistajien ehdotuksen mukaisesti, että hallituksen uusiksi varsinaisiksi jäseniksi valitaan Matti Hyytiäinen ja Olli-Heikki Kyllönen. Varajäseniä ei valittu.

Hyvinkäällä 24.11.2020
Neo Industrial Oyj
Jukka Poutanen
toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Jukka Poutanen, toimitusjohtaja, puh. 040 833 9007

Tietoja julkaisijasta Neo Industrial Oyj

Neo Industrial Oyj on suomalainen yhtiö, joka rakentaa kestävää tulevaisuutta kehittämällä ja uudistamalla modernia yhteiskuntaa. Omistamme teollista liiketoimintaa harjoittavia kasvuvoimaisia listaamattomia yhtiöitä, joille olemme pitkäjänteinen ja vastuullinen kumppani. Monialayhtiönä luomme vastuullisesti uusia mahdollisuuksia älykkäälle ja energiatehokkaalle yhteiskunnalle. Neo Industrial Oyj:n B-osake noteerataan NASDAQ Helsinki Oy:n päämarkkinalla.

Pörssitiedote muilla kielillä

Liitteet

Tilaa pörssitiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla pörssitiedotteemme sähköpostiisi.

Tilaa

Kaikki tiedotteet on koottu uutishuoneeseen.

UutishuoneAlkuperäinen tiedote