Etusivu » MUUTOS KESLA OYJ:N JOHTORYHMÄSSÄ

MUUTOS KESLA OYJ:N JOHTORYHMÄSSÄ

MUUTOS KESLA OYJ:N JOHTORYHMÄSSÄ

KESLA OYJ PÖRSSITIEDOTE 24.11.2020 klo 9.20

MUUTOS KESLA OYJ:N JOHTORYHMÄSSÄ

Keslan traktorivarusteet -liiketoimintayksikön johtaja Janne Sinkkonen siirtyy toisen työnantajan palvelukseen 1.1.2021 alkaen. Sinkkosen Kesla-ura kattaa lähes kymmenen vuotta, josta Keslan johtoryhmän jäsenenä hän on toiminut elokuusta 2017 alkaen.

”Jannen panos on ollut merkittävä traktorivarusteiden liiketoiminnan kehittämisessä ja laajentamisessa uusiin myyntikanaviin. Toivotamme haikein mielin Jannelle onnea ja menestystä uusiin haasteisiin maanrakennusalan konekauppaan”, toteaa toimitusjohtaja Saastamoinen.

Yhtiö käynnistää uuden liiketoimintajohtajan rekrytointiprosessin välittömästi.

Joensuussa 24.11.2020

KESLA OYJ
Simo Saastamoinen
toimitusjohtaja

LISÄTIETOJA:

Toimitusjohtaja Simo Saastamoinen, 040 560 9310

JAKELU:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.kesla.com

Kesla on metsäteknologian ja materiaalikäsittelyn kehittämiseen, markkinointiin ja valmistukseen erikoistunut konepajakonserni, joka tuottaa asiakkaan alustaan integroituvia, parasta käyttökokemusta tuottavia ja asiakkaan liiketoimintaa edistäviä laadukkaita materiaalinkäsittelyratkaisuja. Keslan liiketoiminta on keskittynyt kolmeen liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat traktorivarusteet, puunkorjuulaitteet sekä auto- ja teollisuusnosturit. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2019 47 miljoonaa euroa. Konsernin viennin osuus liikevaihdosta oli 68 %. Vuonna 1960 perustetulla Keslalla on tuotantolaitokset Joensuussa, Kesälahdella ja Ilomantsissa sekä myyntiyhtiö Appenweierissa, Saksassa. Keslan palveluksessa on noin 250 henkeä. Keslan A-osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Vuosi 2020 on Keslan 60-vuotisjuhlavuosi. #yourlifetimematch.

Alkuperäinen artikkeli