Etusivu » KESLA OYJ:N NIMITYSTOIMIKUNNAN JÄRJESTÄYTYMINEN

KESLA OYJ:N NIMITYSTOIMIKUNNAN JÄRJESTÄYTYMINEN

KESLA OYJ:N NIMITYSTOIMIKUNNAN JÄRJESTÄYTYMINEN

KESLA OYJ PÖRSSITIEDOTE 24.11.2020 klo 12.15

KESLA OYJ:N NIMITYSTOIMIKUNNAN JÄRJESTÄYTYMINEN

Nimitystoimikuntaan on yhtiökokouksen päätöksen mukaan valittu kaksi äänimäärältään suurinta osakkeenomistajaa Veli-Matti Kärkkäinen ja Esko Paajanen, jota edustaa Jouni Paajanen. Kolmanneksi jäseneksi nimitystoimikuntaan on nimetty Tom Söderlund, jota edustaa Kare Kotiranta.
Tänään pidetyssä järjestäytymiskokouksessaan nimitystoimikunta on keskuudestaan valinnut puheenjohtajaksi Kare Kotirannan.

KESLA OYJ

Simo Saastamoinen
toimitusjohtaja

LISÄTIETOJA:

Toimitusjohtaja Simo Saastamoinen, 040 560 9310

JAKELU:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.kesla.com

Kesla on metsäteknologian ja materiaalikäsittelyn kehittämiseen, markkinointiin ja valmistukseen erikoistunut konepajakonserni, joka tuottaa asiakkaan alustaan integroituvia, parasta käyttökokemusta tuottavia ja asiakkaan liiketoimintaa edistäviä laadukkaita materiaalinkäsittelyratkaisuja. Keslan liiketoiminta on keskittynyt kolmeen liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat traktorivarusteet, puunkorjuulaitteet sekä auto- ja teollisuusnosturit. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2019 47 miljoonaa euroa. Konsernin viennin osuus liikevaihdosta oli 68 %. Vuonna 1960 perustetulla Keslalla on tuotantolaitokset Joensuussa, Kesälahdella ja Ilomantsissa sekä myyntiyhtiö Appenweierissa, Saksassa. Keslan palveluksessa on noin 250 henkeä. Keslan A-osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Vuosi 2020 on Keslan 60-vuotisjuhlavuosi. #yourlifetimematch.

Alkuperäinen artikkeli