Etusivu » Aktia perustaa henkilövakuuttamiseen erikoistuneen Suomen Yrittäjäturvan

Aktia perustaa henkilövakuuttamiseen erikoistuneen Suomen Yrittäjäturvan

new_Aktia_logo_black.png

Aktia perustaa henkilövakuuttamiseen erikoistuneen Suomen Yrittäjäturvan

Aktia Pankki Oyj
Lehdistötiedote
30.11.2020 klo 11.00

Aktia perustaa henkilövakuuttamiseen erikoistuneen Suomen Yrittäjäturvan

Aktia laajentaa vakuutusten jakeluverkostoaan ja perustaa yrittäjien ja yritysten vakuutuksiin ja niiden jakeluun erikoistuneen Suomen Yrittäjäturva -yrityksen. Uuden yrityksen omistajiin kuuluvat Aktian lisäksi Veritas sekä yksityisomistajia. Uusi toimija tarjoaa pääasiallisesti yrittäjien henkilövakuutuksia sekä lakisääteisiä ja vapaaehtoisia eläkevakuutuksia.

Suomen Yrittäjäturvan toimitusjohtajana aloittava Teemu Lillrank kertoo, että uusi yritys keskittyy tarjoamaan vakuuttamisen palveluja eritoten pienille ja keskisuurille yrityksille koko Suomessa.

”Yrittäjien tarpeet ovat hyvin erilaisia. Suomen Yrittäjäturva on uusi ja mielenkiintoinen jakelija, joka auttaa asiakkaitaan varautumaan tulevaan, varmistaa säännölliset tulot myös työuran jälkeen sekä antaa turvaa keskittyä olennaiseen – niin yritykselle kuin yrittäjälle”, Lillrank sanoo.

Suomen Yrittäjäturvan tavoitteena on työllistää ensimmäisen toimintavuotensa aikana noin 10 kokenutta vakuutusasiamiestä, jotka toimivat itsenäisinä yrittäjinä. Yhteisyrityksen kautta Aktia uskoo tavoittavansa uusia yritysasiakkaita.

”Suomalaisilla yrityksillä on sama vakuuttamiseen liittyvä haaste kuin yksityishenkilöillä: kiinteä omaisuus vakuutetaan asianmukaisesti, mutta yrityksen tärkeimmät resurssit, eli henkilöt ovat usein alivakuutettuja. On hienoa, että pääsemme tarjoamaan yrittäjille ja yrityksille entistä parempia vakuutuskokonaisuuksia. Suomen Yrittäjäturvan kautta Aktia Henkivakuutuksen rooli ja läsnäolo etenkin pienten ja keskisuurten yritysten keskuudessa kasvaa merkittävästi”, toteaa Aktia Henkivakuutuksen toimitusjohtaja Riikka Luukko.

Lisätietoja
Teemu Lillrank, toimitusjohtaja, Suomen Yrittäjäturva, teemu.lillrank@yrittajaturva.fi, +358 40 353 3071

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toiselle jo 200 vuoden ajan. Palvelemme asiakkaitamme digitaalisten kanavien kautta kaikkialla ja kasvokkain toimipisteissämme pääkaupunkiseudulla sekä Turun, Tampereen, Vaasan ja Oulun seuduilla. Palkitun varainhoitomme rahastoja myydään myös kansainvälisesti. Työllistämme noin 750 henkilöä eri puolella Suomea. Aktian hallinnoitavat asiakasvarat (AuM) 31.12.2019 olivat 9,9 miljardia euroa ja taseen arvo 9,7 miljardia euroa. Aktian osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä (AKTIA). aktia.com

Alkuperäinen artikkeli