Etusivu » Muutos Aktia Pankki Oyj:n osakkeiden määrässä

Muutos Aktia Pankki Oyj:n osakkeiden määrässä

Muutos Aktia Pankki Oyj:n osakkeiden määrässä

Aktia Pankki Oyj
Pörssitiedote
7.10.2020 klo 10.00

Muutos Aktia Pankki Oyj:n osakkeiden määrässä

Aktia Pankki Oyj on tänään yhtiön hallituksen päätöksellä mitätöinyt 717 196 yhtiön keräilytilillä olevaa osaketta. Mitätöinnin jälkeen Aktia Pankki Oyj:llä on 69 504 292 osaketta.

Nyt mitätöidyt osakkeet olivat osakkeita, joita Veritas keskinäisen vahinkovakuutusyhtiön omistaja-asiakkaat saivat sulautumisvastikkeena maksamiensa vakuutusmaksujensa perusteella, kun Veritas keskinäinen vahinkovakuutusyhtiö sulautui Aktia Oyj:hin 1.1.2009. Yhtiökokous päätti 16.4.2020, että oikeus rekisteröimättömiin vastikeosakkeisiin menetetään.

Aktia Pankki Oyj

Lisätietoja:
Mia Bengts, konsernilakimies, puh. 010 247 6348

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Tiedotusvälineet
www.aktia.com

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toiselle jo 200 vuoden ajan. Palvelemme asiakkaitamme digitaalisten kanavien kautta kaikkialla ja kasvokkain toimipisteissämme pääkaupunkiseudulla sekä Turun, Tampereen, Vaasan ja Oulun seuduilla. Palkitun varainhoitomme rahastoja myydään myös kansainvälisesti. Työllistämme noin 750 henkilöä eri puolella Suomea. Aktian hallinnoitavat asiakasvarat (AuM) 31.12.2019 olivat 9,9 miljardia euroa ja taseen arvo 9,7 miljardia euroa. Aktian osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä (AKTIA). aktia.com.

Alkuperäinen artikkeli