Etusivu » Cargotec jatkaa Navis-liiketoiminnan strategisten vaihtoehtojen arvioimista

Cargotec jatkaa Navis-liiketoiminnan strategisten vaihtoehtojen arvioimista

Cargotec jatkaa Navis-liiketoiminnan strategisten vaihtoehtojen arvioimista

CARGOTEC OYJ, PÖRSSITIEDOTE, 1.10.2020 KLO 9.10

Cargotec jatkaa Navis-liiketoiminnan strategisten vaihtoehtojen arvioimista

Cargotec on päättänyt jatkaa Navis-liiketoimintansa strategisten vaihtoehtojen arvioimista varmistaakseen parhaan mahdollisen arvon kehityksen Naviksen seuraavassa kasvuvaiheessa. Cargotec tiedotti 6.2.2020 arvioivansa strategisia vaihtoehtoja, joihin kuuluvat uudet omistusratkaisut ja mahdollinen Naviksen ohjelmistoliiketoiminnan myynti. Tammi-maaliskuun osavuosikatsauksen yhteydessä yhtiö ilmoitti strategisen arvioinnin olevan toistaiseksi tauolla koronaviruspandemian vuoksi.

Cargotecin muu ohjelmistoliiketoiminta ei kuulu kyseisen arvioinnin piiriin.

Navis on globaali markkinajohtaja, joka tarjoaa liiketoiminnan kannalta kriittisiä ohjelmistoratkaisuja ja -palveluita satamaoperaattoreille, varustamoille, laivan omistajille sekä sisämaan logistiikkaoperaattoreille.

Lisätietoja:

Hanna-Maria Heikkinen, sijoittajasuhdejohtaja, puh. 020 777 4084

Cargotecin (Nasdaq Helsinki: CGCBV) johtavat lastin- ja kuormankäsittelyn ratkaisut lisäävät älykkyyttä tavaravirtoihin ja sujuvoittavat arkea. Cargotecin liiketoiminta-alueet Kalmar, Hiab ja MacGregor ovat alojensa edelläkävijöitä. Niiden ainutlaatuinen asema satamissa, merillä ja maanteillä takaa maailmanlaajuisten tavaravirtojen optimoinnin, ja ne luovat asiakkailleen kestävää arvoa. Cargotecin liikevaihto vuonna 2019 oli noin 3,7 miljardia euroa, ja yhtiö työllistää noin 12 000 henkilöä. www.cargotec.fi

Alkuperäinen artikkeli