Etusivu » Savosolarin yt-neuvottelut päätökseen; henkilöstöä lomautetaan koronatilanteen johdosta

Savosolarin yt-neuvottelut päätökseen; henkilöstöä lomautetaan koronatilanteen johdosta

Savosolarin yt-neuvottelut päätökseen; henkilöstöä lomautetaan koronatilanteen johdosta

Savosolar Oyj
Yhtiötiedote, Sisäpiiritieto 18.9.2020 klo 14.15 (CEST)

Savosolarin yt-neuvottelut päätökseen; henkilöstöä lomautetaan koronatilanteen johdosta

Savosolar Oyj:n koronatilanteesta johtuvat yt-neuvottelut on saatu päätökseen. Yhtiö on päättänyt lomauttaa 21 henkilöä osa- tai kokoaikaisesti, maksimissaan 90 päivän ajaksi seuraavan kolmen kuukauden aikana. Tehdas jatkaa toimintaansa lyhennetyllä työviikolla tämänhetkisen suunnitelman mukaan vuoden 2020 loppuun asti, koska yhtiöllä on edelleen tilauksia toteutettavana. Koronatilanteen muuttuessa kolmen kuukauden jaksolla olennaisesti tai mikäli yhtiö saa uusia tilauksia lomautusaikana, suunnitelmaa voidaan tarpeen mukaan muuttaa. Töihin takaisinkutsu voi tapahtua kolmen (3) päivän varoitusajalla.

Yhtiöllä on useita projekteja aktiivisessa tarjous- ja toteutusvaiheessa, eivätkä edellä mainitut sopeuttamistoimenpiteet siten koske myynti- ja projektihenkilöstöä.

Myös yhtiön johto leikkaa palkkioitaan seuraavan kolmen kuukauden aikana. Yhteensä henkilöstöä koskevien järjestelyiden ja muiden menossa olevien säästötoimenpiteiden kautta yhtiö katsoo saavuttavansa noin 0,2 miljoonan euron säästöt seuraavan kolmen kuukauden aikana.

SAVOSOLAR OYJ

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jari Varjotie
Puh: +358 400 419 734
Sähköposti: jari.varjotie@savosolar.com

Tämä yhtiötiedote sisältää tietoja, joita Savosolar Oyj:n on julkaistava markkinoiden väärinkäyttöasetuksen (MAR) perusteella. Yhtiötiedote toimitettiin julkaistavaksi 18.9.2020 klo 14.15 (CEST) edellä mainitun henkilön toimesta.
Savosolar lyhyesti

Savosolarin erittäin tehokkaat keräimet ja suuren mittakaavan aurinkolämpöjärjestelmät ovat vieneet aurinkolämpöenergiateknologian aivan uudelle tasolle. Yhtiön keräimissä on patentoidut, nanopinnoitetut suoravirtausabsorberit, ja tällä johtavalla teknologialla Savosolar auttaa asiakkaitaan tuottamaan puhdasta ja kilpailukykyistä energiaa. Savosolarin visio on olla ensisijainen valinta tehokkaiden aurinkolämpöjärjestelmien toimittajana maailmanlaajuisesti. Yhtiö keskittyy suuren mittakaavan projekteihin kaukolämmön tuotannossa, teollisuuden prosessilämmityksessä ja kiinteistöjärjestelmissä – eli markkinoihin, joissa on iso nopean kasvun potentiaali. Yhtiö toimittaa ensisijaisesti kokonaisia järjestelmiä suunnittelusta asennukseen käyttäen parhaita paikallisia yhteistyökumppaneita. Savosolar on tunnustetusti alan innovatiivisin yritys ja haluaa pysyäkin sellaisena. Yhtiö on myynyt ja toimittanut tuotteitaan lähes 20 maahan neljällä mantereella. Savosolarin osake on listattu Nasdaq First North Growth Market Swedenissä tunnuksella SAVOS ja Nasdaq First North Growth Market Finlandissa tunnuksella SAVOH. www.savosolar.com.
Yhtiön Hyväksytty Neuvonantaja on Augment Partners AB, info@augment.se, puh. +46 8 505 65 172.

Alkuperäinen artikkeli