Etusivu » Nordic ID Oyj:n yhteistoimintaneuvottelut Suomessa ovat päättyneet

Nordic ID Oyj:n yhteistoimintaneuvottelut Suomessa ovat päättyneet

Nordic ID Oyj:n yhteistoimintaneuvottelut Suomessa ovat päättyneet

NORDIC ID OYJ

YHTIÖTIEDOTE 11.09.2020 KELLO 12:00

Koronaviruspandemian merkittävien markkinavaikutusten seurauksena Nordic ID Oyj tiedotti 28.8.2020 aloittavansa yhteistoimintaneuvottelut Suomen henkilöstön osa- tai kokoaikaisesta lomauttamisesta enintään 90 päiväksi sekä enintään yhdeksän (9) henkilön vähentämiseksi.

Yhteistoimintaneuvottelut on saatettu päätökseensä nopeutetussa ajassa yksimielisesti henkilöstön kanssa. Neuvotteluiden lopputuloksena vähennetään yksi (1) työntekijä ja koko Suomen henkilöstö lomautetaan osa- tai kokoaikaisesti enintään 90 päivän ajaksi 17.9 -15.12.2020 välisenä aikana. Osa lomautuksista voidaan korvata muilla yhdessä henkilöstön kanssa haettavilla työaikaan tai palkanalennuksiin liittyvillä ratkaisuilla.

Nordic ID Oyj:llä on Suomessa 38 työntekijää.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Juuso Lehmuskoski, puh. 040 510 3790

Hyväksytty neuvonantaja: Translink Corporate Finance, puh. 0400 735 835

Jakelu:

Nasdaq Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet www.nordicid.fi

Nordic ID Oyj lyhyesti:

Nordic ID Oyj on suomalainen RFID-teknologiayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen pilvipohjaista, palveluratkaisua (PaaS, Platform as a Service) tavaravirtojen ja tuotteiden reaaliaikaiseen seurantaan ja hallintaan. Yhtiön liikevaihto tilikaudella 1.1.- 31.12.2019 oli 9,2 miljoonaa euroa. Liikevaihdosta 76 % muodostuu viennistä; yhtiön tavoitteena on vahvistaa entisestään asemaansa Euroopassa sekä kasvattaa markkinaosuuttaan Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. Yhtiö on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland-markkinapaikalla. www.nordicid.fi

Alkuperäinen artikkeli